🍺 BİRA
Emzir ya da sağım yap önce. İçtikten sonraki 2 saat emzirme. 350 ml bira için bu. Daha fazla içersen daha uzun süre beklemelisin. Sütünü sağıp atmana da gerek yok
Elis-im doktorun içebilirsin dediği sürece kimsenin karışmak ya da yargılamsk gibi bir hakkı yok zaten canım. Alkol aldıktan belirli bir direniş kadar bebeği emzirmemen lazım ama bunu bilmiyorum. İçmeden biraz sütünü sağıp bebek için saklayıp bir kaç saat emzirmeyip sonrasında tekrar sağım yaparak sağdığın sütü döküp emzirebilirsin öyle biliyorum ben
Firstmomfirstchild
Çok tatlısın canım inan bende öyle yapacağım.
Sonuçta dr. Da sordum aynen onun verdiği kadarını yapacağım😋
Elis-im alkolsüz bira içebilirsiniz
Elis-im yediğin ictigin su bile icsenn sütüne geçer ayrıca süte geçmese bile alkol içmek başlı başına zararlı ve günah haram
Valla haram bilmem ne diyenler bı zahmet postu okuyup geçsinler ya sanki arkadas onu mu sormuş, iç arkadaşım birazciktan bı şey olmaz içmeden önce süt sağ kenara koy içtikten sonra da bı süt sağ dök gitsin bebişe verme önceki sağdığın sütten verirsin, afiyet olsun 🤭
Aleynagunal ayyy bir bitmediniz ya belki onun için önemli değil haram gunah olması sizi bu ne ilgilendirir ki sadece sutle alakalı bir soru sormuş din bekçiliği yapmayın
Ayrıca alkolden ziyade bira tadını özlediğin için canın çektiyse eğer bulabilirsen edelmeister bira öneririm. Hem malt süt de yapar derler 😂
Bir de dip not geçmek istiyorum; sakin olun hanımlar, islamda çan eğrisi yok.
Ben şarap içmiştim hem de birkaç kez. Sonra birkaç saat sonra ilk sütümü sağıp döktüm ve emzirmeye devam ettim🤝🏻 canın çekiyorsa iç arkadaşım yanına da çerezle ohh miss🍺 benim de canım çekti şimdi😂😂 haram filan deyip eleştirmeye çalışanlar için düşüncelerimi yazarsam muhtemelen forumdan men edilirim ama anladın sen🤡 hadi sana Afied.
- Düzenlendi
Aleynagunal yeter bir bitmediniz sizeneeee
Gizemlibirisi007 Öyle güzel anlattın ki hiç içmediğim halde benim bile içesim geldi 😅
Gamzecanpolat hahahah😅 hamiloşlar bir süre sıkacak dişini artık :) doğsun kuzular içeriz yaa🍺
Gizemlibirisi007 Tadını bilmiyorum ki 😅 iç deseler içemem ama sen deyince aklıma geldi üstü köpük köpük
Ben hamileyken içmiştim (tabi bilmiyordum) arada ben de alkol alan biriydim (arada dediğim haftada bir 😁) emzirirken belirli saatler arasında bebeği emzirmemek lazım diye biliyorum en masumu şarap bu arada severseniz, yine internette daha detaylı yazıyor kaç saat olduğu