Elis-im
Stresten sütün kesileceğine bebeğini emzir önce sonra iç sonra sağ sütünü dök ne saçma yargılayıcı yazılar var herkesin hayatına kim karışır allahım ya 😂😂

Emzir ya da sağım yap önce. İçtikten sonraki 2 saat emzirme. 350 ml bira için bu. Daha fazla içersen daha uzun süre beklemelisin. Sütünü sağıp atmana da gerek yok

Elis-im doktorun içebilirsin dediği sürece kimsenin karışmak ya da yargılamsk gibi bir hakkı yok zaten canım. Alkol aldıktan belirli bir direniş kadar bebeği emzirmemen lazım ama bunu bilmiyorum. İçmeden biraz sütünü sağıp bebek için saklayıp bir kaç saat emzirmeyip sonrasında tekrar sağım yaparak sağdığın sütü döküp emzirebilirsin öyle biliyorum ben

miniskesi
Ay çoook gülfüm buna helal olsun. Ama ben kale bile almıyorum o yorumları😜

Valla haram bilmem ne diyenler bı zahmet postu okuyup geçsinler ya sanki arkadas onu mu sormuş, iç arkadaşım birazciktan bı şey olmaz içmeden önce süt sağ kenara koy içtikten sonra da bı süt sağ dök gitsin bebişe verme önceki sağdığın sütten verirsin, afiyet olsun 🤭

Aleynagunal ayyy bir bitmediniz ya belki onun için önemli değil haram gunah olması sizi bu ne ilgilendirir ki sadece sutle alakalı bir soru sormuş din bekçiliği yapmayın

Ayrıca alkolden ziyade bira tadını özlediğin için canın çektiyse eğer bulabilirsen edelmeister bira öneririm. Hem malt süt de yapar derler 😂
    Bir de dip not geçmek istiyorum; sakin olun hanımlar, islamda çan eğrisi yok.

Ben şarap içmiştim hem de birkaç kez. Sonra birkaç saat sonra ilk sütümü sağıp döktüm ve emzirmeye devam ettim🤝🏻 canın çekiyorsa iç arkadaşım yanına da çerezle ohh miss🍺 benim de canım çekti şimdi😂😂 haram filan deyip eleştirmeye çalışanlar için düşüncelerimi yazarsam muhtemelen forumdan men edilirim ama anladın sen🤡 hadi sana Afied.

Ben hamileyken içmiştim (tabi bilmiyordum) arada ben de alkol alan biriydim (arada dediğim haftada bir 😁) emzirirken belirli saatler arasında bebeği emzirmemek lazım diye biliyorum en masumu şarap bu arada severseniz, yine internette daha detaylı yazıyor kaç saat olduğu

Elis-im kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama arkadaş doktorla konuşmuştu mesela hafif alkol diye geçiyo Bira şarap 2 bardak iç ağırlardq dikkat et demişti ben 1.5 yaşındayken falan emziriyordum yarım bardak içmişimdir nefsini köreltir