SeherYILDIZI2746 Kızlar doğuma giderken takma veya protez tırnak yaptıran deneyiminiz var mı sanciya dayanirsam o an makyaj tirnak falan düşünüyorum 🤭
asell13 SeherYILDIZI2746 oğlum doğdu takı bile takmadım yüzük bileklik vs gezmeden gezmeye sadece bebeğe değer de acır vs tırnaklarımıda düzenli dipten keserim 6 yaşında tırnak olayı bende hala öyle 😂😂 doğumdan sonra foto çekmek için hafif bi makyaj yapılabilir ama onun haricinde doğallıktan yanayım 🥰
SeherYILDIZI2746 Ozge56 kız bunu öylesine yaptım benimde hoşuma gitmedi giderken yapsam mı diye düşündüm ama o an nasıl olur bilmiyorum 🤭
SeherYILDIZI2746 Yazmelegi_ o belli değil ki daha Allah’ın izniyle hangisi hayırlısıysa o olsun sadece nasıl durur diye düşündüm
Ozge56 SeherYILDIZI2746 kız sakın onları takma zaten aman Allah bebeğini severken çizersin🤣 kendi orijinal tırnakların nasıl kötümü baya kötü değilse manikür yaptie fıregç yaptır hoş durur
Eylulpera Tasvif etmiyorum böyle şeyleri, şahsen ben asla yaptırmam hem çirkin duruyor hem yapay olduğu çok belli .. en önemli husus da hijyen ve abdest doğallıktan yanayım.. çok şükür ki tırnaklarım çok güzeldir uzadığın da french li gibi görünüyor 🙂
SeherYILDIZI2746 Eylulpera herkesin zevki farklı denemiş ve pişman olmayan varsa başka sade badem tırnak düşünüyorum 🙂
Yazmelegi_ SeherYILDIZI2746 hayırlısı neyse o olsun ama yanlış anladınız sanırsam mesela normal doğum isterken sezeryan olma ihtimali de var ve siz bunu yaptırirsanz o zaman sıkıntı olabilir onun için dedim yoksa bence güzel olmuş
SeherYILDIZI2746 Ozge56 kız yok öylesine yaptım bunu tabiki bunla gitmicem ama fikrimi degisti rahat hareket etmek için tırnak yaptirmicam🤭
SeherYILDIZI2746 Blueberry0 fotodaki takma bende protez düşünüyorum da doğumda nasıl olur bilmiyorum 37 de biziz🤭
Nesfur41 SeherYILDIZI2746 Offfff ne saçma sapan yazmışlar ya ne istiyorsan yap vallaaa sanki dünya da ilk tırnak yaptırıp doğuran siz olcanız herkesin zevki şeyi farklı 😂 bende doğuma giderken makyajı düşünüyom 😂😂 Bunlar azcık uzun ama biraz daha kısa ve oval yaptırım bence hem bebeğe zarar verme riski ortadan kalkar bunlarla rahat rahat tutamazsın 😂
SeherYILDIZI2746 Blueberry0 çocuğu Allah nasip ederse kucağıma alırken zorlanırım diye düşündüm vazgeçtim yani🤭
Ege_mommyy_11 Benim doktorum nie önermio ya makyaj oje tırnak kimyasal olduğu için mi acavba sezaryan olacağım çünkü
SeherYILDIZI2746 Ege_mommyy_11 bilmem bunu ilk kez senden duydum süslenip giden çok ama yine de doktorunuz daha iyi bilir