Milenanka Sword doktorunuza danışarak üzüm pekmezi tüketebilirsiniz, hatta bir kaşık pekmez üzerine limon sıkarak emilimi artıyor diye biliyorum. Ek olarak çay ve kahve tüketmeyin.
Ummi_22 Sword benimde var kansızlık sabah ac karna bir bardak suya pekmez ve çeyrek limon sıkıp içiyorum. Çekirdekli kuru üzümü akşam suya koyup sabah kaynat sogut iç o da çok fayda eder. Bol hurma ayni şekilde rabbim şifa versin
K-Canseven Sword Gebe kadının demir ihtiyacı gıdalarla tamamlanmayacak kadar yüksek malesef. Kendinize uygun bir ilaç seçmezseniz daha da düşer.
Maryhoney Siyah kara üzüm kurusu hoşafı çok fayda sağlar . Bilmiyorum gebeye dokunur mu ama kına kına özü ağacı mi ne vardı annem bana gençken onun içeceğini yapmıştım çok hızlı yükseldi
Sword Hasret5506 Maryhoney Mia0121 Milenanka çok teşekkür ederim hepsini deneyecm artık hiç halim kalmadı çabuk yoruluyorum çok sağolun
Hasret5506 Cnm cidden bol bol meyve tuket bende kullanamıyor ilaç ama bir sürü meyve aldım bal aldım onları yiyorum
Gul91 Sword karabuğday bulabilirseniz onu haşlayin yeyin her gün 1 porsiyon.Demir ihtiyacınızı karsilayacaksaniz.
Mervikk Sword doğal üzüm pekmezi için her sabah bi yemek kaşığı hatta bi kaç damla da limon damlatın emilimi hızlandırır
Essss1987 Sword 33 haftalık hamileyim ⅔ ay önce kanım baya düşük çıkmıştı.Damardan ilaç verdiler ama 1 değer yükseldi sadece.organik dut pekmezi sulandırıp içtim şuan normal seviyeye geldi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Her tahlilde yükseldiğini gördüm
Sword Essss1987 peki organik dut pekmezini nette bulabilir miyim yasadıgım şehir çok kücük o yüzde bulmam sıkıntı
Essss1987 Sword Bana sorarsanız tanıdık bildik bir yerlerden bulmanızı tavsiye ederim internet biraz sıkıntılı.Genelde bal satan yerlerde de oluyor
mirayandme Biliyorum sakatat yiyemezsin ama bol bol et yemeğe çalış birde yeşil mercimek oda demir deposu ha bir de. Ispanak