Zeybal_24 Gün bugün gecikmenin bu ay Femara kullandım testler bu şekilde akıntı bel ağrısı kasık ağrısı gibi şeyler yaşadım pcos var ama hep günü gününe olur yaşayan
Slc Zeybal_24 canm istersen karnım da şiddetli ağrı var diye acile git test yaparlar günüm geçti dersin yada pazartesiyi bekle sağlık ocağına kan ver 🥰norml sallanıp gidince hastane de test ypmyolar bu arada
Zeybal_24 Zeuma9912 6-7 damla sanırım tam hatırlamıyorum biraz bekleyince çıktı belirtiler de oldu normal de günü gününe olurdum pcos var ilk kez geçti böyle daha önce gebelik geçirdim
Zeybal_24 Slc korkuyorum ya ya çıkmazsa diye klinikte de yaptırım sorun değil de çok belirti yaşadım bir gün full kaşık ve bel ağrısı idrar sıklığı akıntı
Zeybal_24 hsns çift çizgi çıkan ilk önce yaptım ilk önce kızardı komple sonradan açıldıkça kırmızılık çizgi ortaya çıktı
NazifesEnayAkup Altındaki aynı bnm test gibi bn hatta 4gün önce yptım bu şekil çıkmıştı şimdi 30 haftalık
Eddaa57 Benimde böyle çok silik çıkmıştı aynı gün özelde kan verdim çok yeniydi şuan 26 haftam bitiyo ama ikinci tek çizgi olansa bence tekrar bi test yapın
Zeybal_24 Eddaa57 3 tane aldım biri bozuk çıktı diğerler de böyle hemen mi çıktı sizin benim ilk önce kırmızılık yayıldı sonra açıldıkça çizgi çıktı ortaya çizginin üzerini kapatmıştı kırmızılık
Gulluuuuu Zeybal_24 bu testten değil öbüründen al bende bunda çıkmamıştı öbüründe çıktı şu %99 olandan bundan biraz daha pahalı
Eddaa57 Zeybal_24 evet benimde önce tamamen kırmızı olup sonra ikinci silik olarak çıkmıştı ikinci yaptığım daha da silik çıktı ama akşam yapılan idrar çok kesin olmuyo diye aynı gece kan vermiştim
Eddaa57 Zeybal_24 yani silik de olsa görünüyor var gibi ama emin olmak lazım bence en iyisi kan vermeniz
NazifesEnayAkup Bn yptıklarım geç çıkmıştı bn inanmamiştım kan verdim doğruymuş yani bilmiyrm yoksa hiç çıkmıyor varsa geçde olsa çıkıyr bnde öyle oldu