Nurmert Zelihaa1409 merhaba bende serklajlıyım 37+2yiz bugün hatta , benim doktorumda 38+0a gün verdi normal doğum için hemde daha dikişlerim bile alınmadı aynı gün alacak 🤲
Zelihaa1409 Nurmert Sağlıkla gelsin normal doğumda dikiş önce alınıyor doğum bekleniyor diye biliyorum sezeryende ameliyat sırasında alınıyor.Doktor kendisimi başlatacak normal doğumu
Nurmert Zelihaa1409 evet önceden almayacağım dedi dikişlerin çok sağlam epiduralsiz alamayız dayanamazsın dedi ağrısına , epidural vs de bağlanmışken doğumu başlatacak zaten nst de sancılarım çıkıyo biraz biraz , sanırım ufak bi katkıda bulunucak
Ozgeon cutecik küveze aldılarmı peki oğlunu bende suan 35+2 deyim 33.haftamda gittiğimde kilosu 2.068 gramdı kilosu azdı korkuyorum küveze girer diye
cutecik Ozgeon yok çok şükür girmedi cnm muz ye kefir tüket kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyo ama korkma içini rahat tut korktuğun herşey bu hayatta başına geliyo merak etme 2.500 olupta küveze girmeyenlerde var hayırlısıyla gelsin bebişin
Ozgeon cutecik inşallah canım ya dua edin banada hepsini tüketiyorum ama bilmiyorum ne kadar oldu birde afedersiniz ishalim yani günde çok çıkmıyorum 1.2 defa çıkıyorum ama ishal şeklinde doktora gittim ishal diyemeyiz buna dedi yemediğim kadar muz yedim yok