ENOK_0107 Kızlar merhaba. İkinci bebeğime hamileyim, henüz başındayım fakat ikinci doğumunu yapanlardan fikir almak istiyorum. Süreç nasıldı? Zorlandınız mı? Konuşalım mı biraz 🌸
Drnzgn ENOK_0107 bende 12 gün flan sonra ikinci sezeryanima gireceğim hamilelikte biraz zorlandım mide bulantısı ağrı bakalım doğum ve sonrası nasıl olacak
mho0910 ENOK_0107 benimde ikinci sezaryene 12 gün falan kaldı ilk hamilelikte çok sıkıntı yaşamıştım çok şükür bu öyle olmadı mide bulantısı bile yaşamadım öyle diyim ne ara geçti bu süreç bilemedim
gamzosgamzos ENOK_0107 benim 2.sezaryenim çok rahat geçti ilk gün desteksiz kalkıp oturabiliyordum 😊 ilkide rahat gecmisti
gamzee07 @ENOK_0107 benim de ikinci çarşamba olcam ikinciyi ama kişiden kişiye değişir bence süreç Hayırlısı olsun kimi ağır geçirir kimi hafif
ENOK_0107 gamzee07 Oğlum 10 aylık, 5+3 haftalık hamileyim 🤭 Doğum zamanı oğlum 1.5 yaşında olacak Allah izin verirse 🤲🏻 Sen ilki büyütmüşsün ya maşallah 🧿💕
gamzee07 @ENOK_0107 maşallah 🌸🧿🫶Allah çocuklarımızı bize bağışlasın. 🥳♥️🧿🌸♥️🤲🏻😍🤲🏻. Benim paşam da abi olcak minik abiler 😍🥺
ENOK_0107 Drnzgn Daha çok yeni ama mide bulantısı baş dönmesi bende yaşıyorum. İlkte yaşamayınca garip oldum haliyle 😊
51_S Sezeryan olup sonrasında zorlanan varmi yok üşüttüğünde dikişin agrır vs gibi sözler çok duyuyorum
ENOK_0107 51_S Bende oldu canım, arada sızlıyor. Ağır bir şey kaldırdığımda, üşüttüğümde vs. 🤦🏻♀️ Onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım sezaryen sonrası gayet güzeldi.
Ozgekerem 51_S Ben hiç hissetmedim normal hayatım devam etti toparlanmam uzun sürdü biraz o kdar bende miyomda vardı
Drnzgn ENOK_0107 ben ilkte 9 ay istifar ettim sürekli bunda sadece sabah bulantim oluyor hala buda 9 ay sürdü yani ama ilkinde hiç ağrı yaşamamıştım bunda çok ağrılı geçti kızım da 3 yaşında haliyle oda yoruyor biraz
GulserenKY 6 yaşında bir oğlum var. 8 ay önce de kızım doğdu sezaryen dogum yaptım. İlki normaldi. İkinci zorunlu sezaryen oldu. Rahat rahat zorlanmadan kalabilmem 10 günü buldu.
ENOK_0107 Ben aslında ağrı sızıdan çok psikolojik olarak mutsuz hissediyorum. Oğlum henüz çok küçük daha 10 aylık. Doğumum güzel geçti ilk gün ayaklandım ben sıkıntı yaşamadım sadece ikinci doğumda ters bir şey olur mu diye oğlum için korkuyorum ve üzülüyorum 😞😞