Hazalaskin Kızlar ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde göbeğim 28. Haftada falan çıkmıştı bunda hemen çıktı minik bı göbek ama var yani 🤣 normal mi bu Sabah ki halı akşama 6 aylık kadar oluyor 🤣🫢
Elifinannesi5454 Hazalaskin bnmde 9 hftalık bllı oluyor bnmde 2.cı hamıleym ılknde 13 14 hftalkkn belrmeye baslmstı
Hazalaskin Elifinannesi5454 ikinciler çabuk çıkar dedikleri doğru demekki ama bu hızla giderse doğuma kadar nolur bu göbek kız
Elifinannesi5454 Hazalaskin cevremde o kdr cok skntılı hamılelkler duyuyrm kı ınan kılo vs hc dert etmıyrm Rabbım evlatlarımızı saglıklı sıhhatlı kucagımıza versın kılo faln gelıp gecıcı😊
Hazalaskin Elifinannesi5454 kilodan değil kız ben zaten ilk gebelikte 8 kilo aldım bunda henüz almadım cokda alicagimi sanmam da göbek kısıtlıyor
aysemor Ayy ben zaten göbekliyken hamile kaldıgım icin hic anlamıyorum cıktı mı cıkmadı mı 😄 11 hafta olduk. Ama bazen aksamlar birden aşırı şişiyor sanırsın 6 aylık olmuşuz Gazdan dolayı bence
aysemor Hazalaskin progesteron hormonundan kaynaklı bi gaz oluyormuş özellikle ilk 3 ayda. Bugün doktoruma da sordum. Cok normal öyle olması dedi. Gaz sancısı cekiyorum gercekten 2 güne bir resmen ben