GlinGlerAs Mrb güzel anneler 35 haftalık hamileyim 14 kg aldım🙁 doğum yaptıktan sonra ne giyebiliyoruz eski bedenimden büyük şimdiden kıyafet almalımıyım kara kara düşünmeye başladım çıkıp alışveriş yapamam bebekle soğukta ne almalıyım rahat bol kıyafetler alıp koyayım diyorum şimdiden
Endegerlimoglum GlinGlerAs ay bunu bende düşünüyorum. Fazla rahat kıyafetim yok. Geneli dar. Emzirirken de zorlanirim sanırım. Napicam bilmiyorum
deletedmom6295 GlinGlerAs bir süre gebelik döneminde giydiğim eşofman ve tayyları giymeyi planlıylrum. kilo verince zaten herşeyi giyeriz😍
HalisEbruoban GlinGlerAs canim daha erken ben 22 kilo almistim sezeryanla dogum yaptim 20 gunde 16 kilosu gitti uc aydada kalan kilolar gitti
GozdeCemre GlinGlerAs hamilelik pantolonu galan almadın mi ben bebeğim kendini toplayana kadar onları giydim doğursam da gayet rahat oluyordu 😀
HalisEbruoban GlinGlerAs ilk 20 gunde 16 kiloyu verince kotlarim oldu zaten martta dogum yaptigim icin cok cikamadim ama ben genelde elbise giydigim icin elbiselerimde rahatlikla oldu dogumdan sonra duruma gore alirsin bence ama ben 46 kiloyla hamile kaldim
GozdeCemre GlinGlerAs ayarlamalı değil mi en darına getirdiğin zaman normal pantolonlar gibi oluyor hem göbek hemen gitmiyor 😀