Asli33 Kubracnnnn mima zigi aldım canım bir yaşına kadar besafe i kullanabiliyormuş daha snra zaten baston tipine geçecek diğeri çok ağır olduğu için zigiyi de düşünebilirsin hem hafif hem uzun yıllar kullanışlı 😇
Ezogelin Canim selam.. Daha bugun mima , stoke , mamas papas , dooana hepsine baktim birincisi maalesef cook agir o nedenle uzun sure kullanan cevremde kimse yok alanlarda 1 sene sonra satiyor ben uzun arastirmalar sonucu baby home travel sistem vip gold aldim mima 14 kg bu 6.5 kg dayaniklilik konusunda da icime sindi ama yine de karar senin tabi:)
Kubracnnnn Ezogelin teşekkür ederm canım benim😌 mimayı görsel açıdan çokk beğeniyoeum ama en önemlisi kullanışı tabiiki tavsiyeni değerlendiricem 😍 siz de güzel günlerde kullanın inşallah😍
Kubracnnnn Asli33 çok teşekkür ederim canım ona da bakayım o zaman sanki hiç büyümeyeceklermiş gibi hayal ediyorum o yüzden görsele çok takılıyorum galiba 🙈
Asli33 Kubracnnnn bende öyleydim tatlım insan hiç büyümiycekler gibi düşünüyor ☺️ Xari güzel görünüyor ama kullanışta önemli zigi kullanan arkadaşım var o tavsiye etti bana da 😌