Emine-2023 Nihalblt öyle gerçekten tüm tuşlara basmak istiyor aminnn inşallh sağlıkla gelsinler dünyaya
-Annem Nihalblt Düşünme sakın düşündüğün başına gelir sen benii örnek alma unut gitsin sjsj engelle banlaa benii😂😂 Ben şakayla 41 e kadar içimde tutucam demiştim, o ara ağzımdan çıkan şeyin kabul olacağını nerden bilebilirdim ahh ahh 😂
Nihalblt -Annem ahah gerçekten hamilelikte ağızdan çıkan oluyor bende inşallah 40-41 görmez deyip durdum hep 35 de gelmeye niyetlendi bile 😅
Strawberymum Melike_4949 40+3 deyim ve nişan sancı ağrı bir gram doğum belirtisi yok kim o kız erken gelir diyen beni bir bulsun beni:)
derindemir34 Nihalblt aşırı yalancı sancılarım oluyo ama tık yokdevamı gelmiyoo nst de sancı gözüktü normal dedi doktor gönderdi bekliyoruz hanımefendiyi 🍼😎🥰
Nihalblt Kodal-42 göğüslerin uçlarıyla oynamak yani hoşunuza gidicek şekilde doğumu başlatma etkisi var hatta sağlık ocağındaki ebe arada uçlara masaj yapmamı ama çok fazlada dokunmamamı söylemişti doğumu tetikleyebiliceği için
Umutunelifi93 Elfve benimde korkum kilosu bazen aç bırakıyorum kendimi özellikle geceleri o yüzden kafama takıyorum
Elmass FatmaGulce bilmiyordum ablam iki doğumunda da mutfak dolabı sildi 6 cm açıklıkla gitti doktora ama belki bünye meselesidir sileyim yorumu. Teşekkür ederim
ZTB Umutunelifi93 açıkcası onu hiç bilmiyorum canım. Ne söylersem seni yanlış yönlendirmiş olurummm :(((