Kubrakubra122 Srlam kızlar 14 haftalık hamileyim. Midem yanmaya başladı bu nasıl geçer ilaç kullanmadan bilen yardım edebilir mi
mombarbie_ Kubrakubra122 yüksek yastıkta yatın yatmadan 2 saat önce birsey yemeyin bol su için acılı baharatlı sindirimi zor yiyeceklerden uzak durun 🌸
1s1e1d1a_ Kubrakubra122 yeşil elma,sade maden suyu,salatalık bunları dene bende sadece yeşil elma işe yaramıştı ama belki sende ise yarar denemekte fayda var bı sure sonra hicbirsey fayda etmedi mide şurubu verdi doktor
suzanacar Kubrakubra122 soda, tahin, karbonat, süt ben bunları denedim hepsi işe yaradı. En iyisi karbonat ve tahin oldu
Gezenlady Kubrakubra122 kesinlikle doktoruna rennie duo şurup yzdır,maden suyu içebilirsin reflü başlıyo olabılır ben bir ay önce uyku ne bılmıyordum bunlarla kendıme geldim,bu ikisinden başka birşeyin faydasını görmedim ben 👍🏻
birkucukumut0811_ Kubrakubra122 Yeşil mercimek,sade maden suyu,kabuğu soyulmuş elma bana elma çok iyi geldi.
birkucukumut0811_ Kubrakubra122 Kişiden kişiye değişio ozmn cnm ben hepsini denedim elmanın faydasını gördüm artık hepsini denicen ona göre hangisi iyi geliosa 🥲