yamanagihan Kızlar sleppy mi baby me mi ? Karar veremiyorum ve hepsi burada sitesinde acaip ucuz trendyolda daha pahalı. Sleppy boyut olarak büyükmüş ve ikisinin de işlevi aynı sonuçta ve baby me de 60×60 oldugundan bi tık küçükmüş.
ardaada yamanagihan İnan her markayı denedim baby me sleep molfix hangisi uygunsa onu alın hiç farketmiyor
1s1e1d1a_ yamanagihan sleepy aldım bende çok gerekli birşey mi bence değil ama çocuğun altını sürekli kapalı tutmayı doğru bulmuyorum bezini açınca 5 10 dakika açık durmalı bence ben bı bu yüzden aldım bide hastaneden istediler diye aldım
tugbadurmaz34 Minigiim-vebenn52 gerekli tabi 🤭 yani çocuk bu işer kaka yapar o an hareket eder etraf batar tabii ilk zamanlar en fazla işleyebilir açıkken 😂😂😂
Minigiim-vebenn52 tugbadurmaz34 bilmiyorum ablam iki çocuk büyüttü hiç kullanmadı bende gerek duyup almadım şahsen 😂
tugbadurmaz34 Minigiim-vebenn52 yani ben bebek bakıcılığı da yaptım tabi yeni doğanı bilemem ama dönmeye başlayınca şart oluyor bulaştırıyor çünkü benim bütün halılarım kar beyazı desensiz mutlaka alırım 😁
BirazbundanBirazondan1 Minigiim-vebenn52 her bebek aynı değil. Gelinimiz 1 paket alt değiştirme örtüsü aldı çok uzun kullandı. Benim kız 2 aylık 1 paket 15 günde bitirdik. 2 paketi yarıladık. İlk başlarsa erkek gibi çiş yaptı. Onun için ne olur ne olmaz 1 paket alın
esmerrmm Minigiim-vebenn52 gerekli tabiki evde sen hadi bi bez ayarlar altina koyarsinda , misafirlige gidince milletin halisinin üstünde degistirilmez 🤷