Esra_Omer_21 1prensesannesi__ bende öyle tam iki sene korundum stres yapma hayırlı vakitte olur inşaAllah
1prensesannesi__ Esra_Omer_21 insAllah canım Rabbim saglikli evlat nasip etsin 3 5 10 ay gecmis bisey olmaz napalim yani kucağımız bos kalmasin 🥰
Brlsltn Esra_Omer_21 Pendik medipolde Aytekin hanım yapıyor. Şiddetle öneririm doktorumu çok sevecen memnun kalırsınız hem de işinde çok iyi bir doktor
rabiaozcans alitalia bende tam o kadını önerecektim. Nehir Bayram bayağı iyiymiş, kuzenim bizzat kendisinde ssvd oldu. aşırı memnun kaldı doktordan. ama randevu bulmak inanılmaz zormuş ve belli bir haftadan sonra kabul etmiyormuş bilginize🙏
alitalia rabiaozcans evet biliyorum ama hastane bana çok uzak olduğu için ve ilk sezeryanımda çatı darlığı dendiği için gitmedim doktora. Benim de eşimin yeğeni onda doğum yaptı. Ssvd değil ama vajinal varisten dolayı normal yapamazsın demişti doktor o da nehir hanımda normal doğum yaptı.
1prensesannesi__ Esra_Omer_21 Allah razı olsun canım benim aa bu arada sormadim cinsiyeti belli oldu mu. 🥰
Esra_Omer_21 1prensesannesi__ ewt belli oldu bi erkek daha😀😀kız olsun çok istiyordum ama nasip değilmiş
Esra_Omer_21 1prensesannesi__ abi kardeş arkadaş olurlar artık aslında güzelde ewde ben tek kaldım😂😂gerçi oğlum kız gibi cilveli sürekli