alitalia Esra_Omer_21 maalesef oraya gitmiyorum ama araştırmıştım doktoru ordan biliyorum. Giden bir tanıdığım da yok hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
Mervepera Esra_Omer_21 anladım kabul olur mu emin değilim genelde 4 5 sene geçmesi lazım ve uygun olması lazım diye biliyorum hep ama bi konus muayneden geç istersen uygun mu diye
Mervepera Esra_Omer_21 dene bakalım ama sağlıkla olsun da ❤️ bende isterdim ama 2 sene oluyor arada 😭😭 inşallah uygun olursun❤️
Esra_Omer_21 Mervepera 2 sene içinde olanida duydum canım belki bi umut seninde olur benim ilki zorunlu sezeryan oldu o yüzden çok üzüldüm doğum yaptığım o ğünden bugüne hep ssvd olucam derdim şimdi hamile inşaAllah nasip olur ya 😊
yenidenanne34 Esra_Omer_21 devlet hastanesi olarak sadece uskudar zeynep kamilde ssvd yapiliyor orasida size uzak mecbur özel bir hastanede olmalisiniz
Esra_Omer_21 yenidenanne34 ewt canım bize çok uzak kalıyo normalde özele gidiyorum zaten eğer fahiş bi fiyat değilse bagcılarda bi tane varmış oraya gidip bi sorucam inşAllah gönlümce olur😊
Zeyasln Esra_Omer_21 Zeynep kamil hastanesi destekliyor ssvdyi devlet orası size yakın değil ama fatih bezmialemde destekleyen doktor varmış yarı özel bende ssvd istiyorum ama daha erken olduğu niçin henüz gidip görüşmedim
Esra_Omer_21 Zeyasln orasıda bize yakın canım burda bi arkadaş tavsiye etti önce oraya gidicem uygun gelmezse sizin dediğiniz yerede bakarım teşekkür ederim 🥹
Mutlulukkk Esra_Omer_21 bende siizin gibi duusunuyorum ve istiyorumm. İnşaallah dogumunuz istedgnz gbi olur hayrli sekilde de buraya yazarsiniz bize de umut olur 😊