Selinselinselin Vajinal de kese görülmedi bir yapı var ama dörtgenimsi. Dış gebelik de olabilir dedi. Pazartesi tekrar cagırdı. Var mı başına gelen
mineirem Selinselinselin 5+4 üm dün gittim kan verdim kanda 2130 çıktı ama benimde gözükmedi çok küçük dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem bende kizimda 11. Haftada net gozukmustu ultrasonda rahmim ters toplandığı için içinizi ferah tutun
Zynp12 Selinselinselin benimde kese göründü ultrasyonla karından gördü ama geç dollenmede olmuş olabilir içinizi ferah tutun inşallah hiçbir sorun yoktur benimde kese göründü ama 6 haftaya girdim bebeğe dair birşey görünmedi dedi vajinal ultrason yapalım dedi istemedim ben bakalım salı günü tekrar kontrolüm var banada dua edin kızlar bthcg 4726 çıktı bu arada
Clarinso Selinselinselin selamlar, ben de dün gittim 5+3 ama keseyi zor gördü , çok küçük daha büyük olmasını beklerdim dedi. Haftaya gideceğim tekrar, gördüğü büyümezse dış gebelik olma ihtimalinden şüpheleneceğini söyledi :( İnşallah iyi haberler alırız..
Selinselinselin mineirem ya gerçekten kafamda türlü senaryo var. Normalde bu haftada da kese rahat görülür dedi. kesenin yapısı bozuk olabilir dedi yada yumurtalıkta olabilir dedi. Üzüldüm açıkcası. İlk hamileliğim sorunsuzdu kızım 4 yaşında. Sonrasında 2 . Hamileliğim çok aşagıda yerleşmiş sezeryan yerine orada yaşamazmış zaten çok agrılıydım kürtaj oldum. Şimdi de aynı yere yakın sandım ama net bir kese de yok. Gebelik var ama nerede oldugu belli değil yakın takip yapıcaz dedi. Yoksa dış gebelik laparoskopi fln diyince korktum açıkcası 🥲🥲
Selinselinselin Zynp12 ben vajinal baktırdım ona ragmen çıkmadı salı 970 di şimdiye görünür dedi hadi inşallah ikimizede
Selinselinselin Clarinso ya evet benimde enteresan bir şekildi ama eminde değildi yarın gidicem bir daha. Dış gebelikte olabilir dedi aynı şekildeyiz resmen haberleşelim 🥹
Selinselinselin Clarinso benim kese göründü 17 ekim den 23 ekime çekti son adet tarihini geç yumurtlamışım. Kesede yapı olarak düzeliyormuş yolk da gördü boş gebelikte değil sadece yeri 2. Gebeliğim gibi aşagıda sezeryan yerime yakın o yüzden progestan fitil verdi. Cuma yine bakıcak biraz umut dolduk açıkcası🥹🥹
Clarinso Selinselinselin çokk sevindim sağlıkla büyüsünn inşallahh, benim de son adet tarihi 18 ekim , darısı cumartesi başımıza . İnşallah guzel haberler devam eder 🙏🏼
Clarinso Selinselinselin merhaba, çok şükür bizim de iyi geçti.benım de gec yumurtlama olmus. Haftaya kalp atışı için kontrole gideceğim 🥰
Selinselinselin Clarinso ya aynı gidiyoruz çok sevindim😍gerçekten düzeltilmiş tarihe göre kaç haftalıksınız. Ben bugun 6+1 im 3 buçukta randevum var kalbı duymasakda cihaz görsün artık dedi inşallah bugun atımları göreceğim
Clarinso Selinselinselin son kontrolunuz nasıl geçti, biz çarşamba gideceğiz kalp atımı için, şu an 6+3 sanırım, çarşamba net konusacagız
Selinselinselin Clarinso ben çarşamba kürtaj oldum🥲salı günü anembriyonik dedi yani boş gebelik. Geç yumurtlama dedik ama değilmiş düzeltmişti tarihi ama buyumemiş yolk vardı ama embriyo oluşmamış olsada sakatlık var buyuk ihtimal dedi. Kürtaj sonrası sordum o da hiç bişey yoktu dediğim gibi dedi. Öyle yani biraz üzgünüm süpriz bir hamilelikti ama istemişim çok 🥹umarım sizin çok sağlıklı geçer
Clarinso Selinselinselin aah üzüldümm.. allah hayırlısını versin.. umarım istediğiniz zaman saglıklı bi şekilde yine olur nasipse 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Clarinso Selinselinselin selam, sizinle yazısmıstık. Benim bebegimin de 11 haftada kalbi durduğu için kaybettik.. kürtaj oldum 19 ocakta :( düşüğüm oldu bu. Arada bi tane saglıklı bebegim var çok şükür. Ama doktor araştırıyor nedenini
Selinselinselin Clarinso ah ya çok üzüldüm uygulamayı girmediğim için yeni gördüm. Sağlıklı mı ilerledi 11.haftaya kadar