Tugceinciuak Kizlar gun icinde zamanim kısıtlı bebegimden dolayi buyuk supurgem cok guzel ama yorucu ve pratik olmuyor fantom kullananlar onerir misiniz gercekten guzel cekiyor mu bende arzumun dikey var istedigim etkiyi alamiyorum
Hopefulmom Tugceinciuak fantomun elektrikli süpürgesini dik olanı kullanıyorum kırmızı olanı çekim gücü çok iyi ama torbası hemen doluyor ama iki yıldır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı
Hopefulmom Tugceinciuak fantomun elektrikli süpürgesini dik olanı kullanıyorum kırmızı olanı çekim gücü çok iyi ama torbası hemen doluyor ama iki yıldır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı
Tubatgn Tugceinciuak Bende hamileyken aldım diğerleri ile zor oluyordu. Aşırı memnunum elim ayağım oldu.
Mermar Tugceinciuak Tavsiye ederim. Daha önce fakirin vardı 1 yıl olmadan çöp oldu. Fantomu 2 yıldır kullanıyorum memnunum çok pratik oluyor
Cerenbelis1 Tugceinciuak fantom gerçekten çok iyi ve bütün herşeyi borusu felan tertemiz yıkayıp kullanabiliyorum
ilknurerdn95 Bende yaklaşık iki senedir fantom kullanıyorum aşırı memnunum arzumun büyük süppürgesine ihtiyaç bile duymuyorum. Fantomun temizliğide çok kolay oluyor her parçası yıkanıyor nerdeyse
Temmuzmucizesi26 Tugceinciuak bende 1 senedir kullanıyorum çok memnunum büyük süpürge açmakta zorlanıyorum gözüm kesmiyor ama bu hemen elimin altında mutfakta yemekten sonra hemen çalıştırıyorum birde torbası yedek satılıyor 2 3 aya bir yeniliyorum torbasını alıp zaten uygun. Birde torbasızlarıda var onlardan alabilirsinzi fiyat çok oynamıyor
Feyzabeyoglu Tugceinciuak aynen tek şikayetim taraksız olmasi. Tarakla hafif yere yapismis tozlar oluyor onlar rahat cekiliyor da benimkinde tarak yok. Tekerlekli ucu bendekinin Keske tarak da olaydi diyorum. Onun dışında cok memnunum. Diger süpürgeyi acmiyorum desem yeri
Temmuzmucizesi26 Tugceinciuak saçları alıyor benim sorun yok ama isterseniz kendi büyük makinanızın uçları da uyabilir benimki uyuyor onları takıyorum zaten içinde apartları oluyor yedek uçları
miniskesi Tugceinciuak ben senelerdir kullanıyorum bekarken evimde de kullanıyordum evlendim devam ettim kullanmaya. çok memnunum. diğer dikey süpürgeler de öyle mi bilmiyorum çabuk doluyor ben her kullanmaya boşaltıyorum torbasını zor olmuyor benim için