Aysegulll54 26+4 haftalık hamileyim dünden beri kasıklarımda ve vajinama vuran bir sızı ve ağrı var yürüdükçe de daha çok oluyor benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda
Nur5516 Aysegulll54 ağrı yok ama vajinaya baskı yapıyor kasıklarımda hissediyorum sürekli doktora sordum normal bebek büyüyor dedi bide sağ sol boşluklarım ağrıyor
ruveyda123 Aysegulll54 bende 22 haftalık hamileyim otururken hiçbir sorun yok ama ayağı kalkınca sağ kasığımda kramp oluyor yürümekte bir müddet zorlanıyorum sonra geçiyor yarın kontrolüm var doktora soracağım inşallah
Aysegulll54 Nur5516 Bu benim ikinci hamileliğim 1 yaşında da bebeğim var dün de çok kucağımdaydı sürekli acaba ondan mı oldu dedim oğlumda da bu haftalarda yürüyüşüm değişmişti ama böyle bu kadar ağdı olmamıştı doktor aşağıda bebek erken doğum demişti
Aysegulll54 ruveyda123 Benimki kramp gibi de değil resmen bir şey batıyor her ayak bastığımda geçer inşallah
Nur5516 Aysegulll54 benimde ikinci gebelik inşallah korktuğumuz gibi sorun yaşamayız sende içini ferah tut ☺️bebeğini çok kucağına almamaya çalış daha dikkatli olmalıyız benim kızımda aynı sürekli kucağa gelmek istiyor ama oturunca alıyorum sadece
Aysegulll54 Salihameryem08 Bu haftalarda normal o zaman böyle şeyler bugünde o kadar haraketli ki hiç bu kadar olmamıştı 😃
Aysegulll54 Salihameryem08 Gerçekten mi benim de aynı o zaman büyüdükleri için gerçekten her hamilelik farklı oluyormuş 🥰😅
Aysegulll54 Nur5516 Yaşamayız Allah’ın izniyle 🥰 valla benim oğlan İÇİN o kadar zor Kİ kucağıma gelmemesi ne yapacağız hiç bilmiyorum 😃