Panioku Merhaba kızlar 12 haftalık hamileyim ve 3 gündür bu belirsizlik yüzünden doktor doktor gezdim 😂 4 doktor sonucu 2 kız 2 erkek denildi evet erken beklemem lazım ama sinirlerim bozuldu 😂 kendi doktorum perinatalog o kız dedi onun ultrasonu daha detaylı olduğu için ona daha çok güveniyorum ama hepside kendinden emin konuşuyor başına böyle bir durum gelen var mı ne zaman netleşti 😂🥱
Pamuk Panioku Ama çok çok erken.Bana 16 da erkek 18 de kız 19 da erkek dediler. Haftada zor öğrendim.Bebeginizin pozisyonuna bağlı.
Yildiz27 Panioku ay bende 12 haftalıgım pazartesı gıttım erkege benzıyor ama bır ay sonra daha netlesır dedı bende erkek dıye soledım annemlere felan degısırmı bılmem ahahah
Yagmurakyurek Panioku bana 16haftlken erkeğe benzior demişlerdi 19-20haftlrda kesin erkek dendi cinsiyetmz erkek bekleyin birz daha sizde bence çok erken cinsiyet için 🫣
teacher-mom21 Panioku neden o kadar us girdiniz ki iyi değil bence bekleyin 16 haftayı daha net öğrenirsiniz
NovaVina_ Ben doğana kadar cinsiyetimi göstermemişim. O yüzden kiyafetlerim de hep sarıymış 😅 Ne güzel işte daha gelmeden hayatınıza heyecan katıyor öyle düşünün 🌸🙏🏼
Meleknurcinar Ya bende iki defa özele gittim kendini göstermedi bacak arasını ama doktora çok ısrar ettim tekrar bakın dedi tekrar açmadi doktor hadi kemik yapisindan yüzde 80 kız diye bilirim dedi değişir mi acaba
Nesfur41 Panioku Panioku Daha çok erken detaylı ya kadar hiç belli olmuyor o işler bana hep erkek erkek dendi detaylıda kız çıktı
ASE6154 Panioku 12. Haftada cinsel organlar oluşmaya başlıyor sadece daha birşey görmeleri çok zor hatta imkansız gibi bişey neden erkenden böyle şeyler söyleyip insanı merakta bırakıyorlar ki yani anlamıyorum en azından %90 emin olana kadar bişey demeseler
Panioku Lavinya24 bana hiçbir doktor bak bu pipi veya kız şeklinde göstermedi ama kız diyen doktor bu haftalarda şurası aşagı dogruysa kız yukarı dogruysa erkek dedi bu yüzden sizin kız dedi Erkek diyen doktor ise çıkıntı gördüm dedi
Lavinya24 Panioku bize baya gösterdiler çünkü de detaylıda değişmez heralde artık ama bazısına göstermelerine rağmen detaylıda kız olduğunu söylemişler
rabisskocc Panioku valla benim 12 haftalıkken kız, 18 haftalıkken de kız dendi sadece 10 haftalıkken erkek dediler sebebi de bacaklarının arasındaymış kordon o yüzden erkek sanmışlar 😁 ben size ultrasonu atayım hareketliydi zaten Türk kahvesi içtim çikolata yedim son gittiğimde hareketlenmiş hala hareketli hissediyorum şimdiden 😂
Panioku rabisskocc Lavinya24 Nesfur41 Bizim hiç Böyle bacak arası görüntümüz yok gittiğim doktorlarda yaşadığım yerin en iyi doktorları hepsinin muayeme ücreti 1000 küsür artık beklicem yapacak bişey yok