Elifyagmur Melek2324 Melek2324 maşaallah cok güzel bi dogum olmus ya🥰🥰🥰🤲🏻 Rabbim bana da böyle kolay dogum nasip etsinn ve burda ki herkese🤲🏻🤲🏻🤲🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Arzgl123 zeynepikramom Gözünüz aydın çok gzel bı doğum nasip olmuş darısı bizlerin de başına ben de Sakarya’da ayni eğtim araştırmaya gidiyorum memenun kaldınız mı hastaneden öncesinde sonrasında.o saattlerde gitttiginiz için belki asistanlara denk gelmesinizdr dogumunuzu hangi doktor yaptrdi acaba..
birogretmenhanim Melek2324 Çok güzel bir doğum anısı, Maşallah. Rabbim hepimize böyle bir doğum nasip etsin İnşallah. Sağlıkla büyütmeniz duasıyla…🌸
Maftuna17 Selamlar olsun bende 39 .6 güne geçiyorum normal doğum yapcam adet gibi sanci var kasiklarimda çok ağır hissediyorum kendimi inşallah az zamanda bende kucağıma alırım dua edin banada teşekkür ederim
aaallegraa 41 haftalığız biz de🥹 bir saat önce nişanım geldi bakalım ne zaman sancılar başlar çok heyecanlıyım çok istekliyim 🧚🏼♀️🧡
-Annem aaallegraa Ayy hadi kız hayırlısı olsunn ben bile heyecanlandım bak şimdi 🤭 Bende 40 haftaligim bekliyorum gelen giden yok daha 💁🏼♀️
_Hulya7106 Melek2324 ay gözünüz aydın rabbım size ve bebegınıze hayırlı uzun ömürler versin inşallah sağlıkla büyüsün darısı bana olsun bekleyenlere olsun zamanında gelsinler çok korkuyorum umarım güzel bi doğum yaşarım ya rabbim nasip eder inşallah
1bejnadogan- Melek2324 benim anlamadığım hiç çaba yok bu sağlık kuruluşlarında hemen sezaryen allahım ya Allah bağışlasın size
Hg-ygthmz- Melek2324 amin ben de korku günden güne hızlanıyor 3 gebeliğim ama 7sene ara verdiğim için korkuyorum yinede
Bilgemmm Yamanbey merhaba bebeğiniz döndü mü masaj işe yaradı mı merak ettim benim bebeğim hala ters 4 aralıkta sezeryan olacağım
Yamanbey Bilgemmm daha dönmedi çarşamba günü hastanede randevunuz var o gün döndürme işlemi yapacaklar inşallah