Elsa57- Kızlar belirti durumu var mı ben dün iş yemegindeydim 1 kadeh kırmızı şarap içtim resmen bu süreci unutup . Sonradan aklıma geldi ya gebeysem diye ama hiç de umudum yok ilk deneme olduğundan bel ağrım dışında bir şey yok çünkü sizde durumlar nedir
edasontr Elsa57- bende icki içtiğimde umutsuzdum 2 haftlaıkken icmisim ama hamileymisim sulur suan 4 aylık 🥰🤲🏻
tamamdanolmuss Elsa57- benim de uygulama 1 aralık gösteriyor. Ben ovulasyonla yumurtlama takibi yaptım ve 16-17si pik gördüm. Belirti olarak mı sayılıyor bilmiyorum ama dün ve ondan önceki gün sabah lavaboya gittiğimde 2-3 damla kahve-kırmızımsı beyaz akıntıyla beraber akıntım oldu. Ek olarak kasık ağrılarım vardı ama bugün kasık ağrım çok yok. Umarım gebeliktendir 🙏🏻
1prensesannesi__ Elsa57- normalde 28 gunde bir adet goruyorum aksamaz kolay kolay takvime baktigim zaman 3 aralik 1 gungec catlama oldu ovulasyona göre de 4 aralık 2 aralıkta falan test yapabilirim 😊
Selooooooo Benim aralık 13 bat. 9 Aralık da erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum yalnız bende akşamları karn ağrısı oluyor acaba yumurtam mı çatladı ki diye düşünuyrm inşallah tutunur bebisler bize 🤲🤲🤲🤲
Elsa57- 1prensesannesi__ ovülasyondan hiç anlamıyorum bende normalde hep gününde adet olurdum geçen ay 2 kete korunmasiz iliski oldu adetim 8 gün geçti sonra adrt oldum. Korunmasiz iliski sonrasi gecikmesi tuhaf geldi bana
1prensesannesi__ Elsa57- bende sirf bu yuzden doktora gittim korunmayi biraktigim ilk 2 ay gecikmeli adet oldum doktor olabiliyo öyle gebelik düşündüğün icin falan dedi sonra duzeldi bi kere bir gun erken 2 kere de tam günümde oldum 6. Aya girdik bu ay ovulasyon testi yaptim bende anlamam ama resim cekip attim buraya sagolsun anlayanlar yorum yaptilar bende ona göre hareket ettim catlamayi 1 gun geç gördüm takvime göre o yuzden adet günümü 1 gun gec olarak varsayiyorum
Elsa57- 1prensesannesi__ bugün adet olmam lazım bekliyorum bakalım 😅 Bu ay ilk denemeydi olmazsa ovülasyon testi alicam bende canim buradan destek olurlar nasıl yapildigi hakkında zaten 😍
Elsa57- 1prensesannesi__ inşallah geçen ay gecikme olunca heveslendim ama bu sefer 10 gün beklerim gecikme olsa bile kader kısmet artık 😍
1prensesannesi__ Elsa57- ilk aylarda gecikme oluyo ya stres yapmamaya calis benimde denemeye basladigimiz ilk ay 5 sonraki ay 2 gun gecikmem olmustu sonra duzeldi günümde oldum 3 ay bu ay ovulasyon denedim 1 gun gec gordum o yuzden bat ı da bir gun gec sayiyorum elimde bir tanecik testim var olabildigince gec yapmaya calisicam 😁
Elsa57- 1prensesannesi__ bugün regl olmam gerekirdi olmadım biraz evvel lavaboya gittim peçeteye baya açik renk pembe kan geldi .galiba adet olucam 🫠🫠
1prensesannesi__ Elsa57- asko bayaa acik renk pembe kan yerlesme kanamasi sayılabiliyo sonradan sökülmezse eğer yarin bi test yap
1prensesannesi__ Elsa57- yaa benimde bi kere öyle olmustu tam regl gunu aksamı pembe akintim oldu yerlesme kanaması diye cok sevindim sabahı adet olmustum cok üzülmüştüm nasip insAllah birdahaki ay tutar canim