Noktacik Merhaba anneler 🌺 Doğuma 2-3 hafta kaldı çocuk doktoru arayışındayım. Kendi sağlık sigortama bebeği de ekleteceğim doğumdan sonra. Medicana, Tınaztepe, Egepol vs özellerde tavsiye edeceğiniz çocuk doktoru var mıdır?
Nurmert Noktacik bende arayıştayım , haftaya doğumum bende burda durayım ☺️ Medicana çok yoğun oluyor o yüzden orayı tercih edeceğimi sanmıyorum orda çok metedilen bi doktor vardı geçen bir arkadaş gitmiş çok dikkatsiz hiç memnun kalmadın demişti 🙏 umarım başka tavsiyeler olur🙏
Sm135 Noktacik sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 medicanada bir doktora gittim 2 kere memnun kalmadım egepolde Bülent gökşene gittim memnunum şimdilik baya ilgili geldi bana henü bir kere gittim
Hannut Nurmert kesinlikle. Medicanadaki doktoru tavsiye etmiyorum. Bahsettiğiniz fenomen! Doktor ise. Ve bir doktor daha var ilgisiz mesajlara ya çok geç dönüyor ya da dönmüyor. Açık isim vermeyeceğim C……. Bende başka bir doktor arayışındayım.
Noktacik Nurmert doğumum medicanada olacak. İlk doktoru ve randevuyu otomatik atıyorlar bahsettiğiniz doktor olursa değiştireyim. Kimdir o fenomen 😂
Shr35 Noktacik şuanki ulaşabilirğini bilmiyorum . Ama memnun kalacağınızdan eminim. Randevuları dolu olsa dahi muhakkak aradan bakar ve çoğu zaman mesai saatleri dışına kadar hasta bakar
Nurmert Hannut evet evet fenomen olsn doktordan bahsediyorum. Medicalde Arda isminde bi doktor varmış onu iyi diyorlar adını duydum ama bilmiyorum tabiki
Hannut Noktacik Ben de medicanada doğum yaptım. Fakat ilk muayene için doktoru siz seçiyorsunuz. Erkek olan M ile başlayan kadın olan C ile başlayanı tavsiye etmem.
Oztrksadiye Bir arkadaşım medikanada hakan Sabırlıya gidiyodu çok memnundu hatta bebegi kurtardı diyebilirim banada sürekli git bikere muayene ol diyo ama çok pahalı