Zeynepsare2018 Slm arkadaşlar kızım 15 günlük oldu dün sağlık ocağındaki ebe aradı topuk kanında fku diye bir değeri yüksek çıkmış kontrol edilmezse ileri derece zeka geriliği olabilirmis Pazartesi günü doktora götüreceğiz ama size sormak istedim başına böyle birşey gelen oldu mu herkes birşey olmaz sağlık ocağı korkutuyor diyorlar çok korkuyorum kimin duası kabul olur bilinmez bebeğim için dua eder misiniz?
Cansn Zeynepsare2018 fkü nün zeka ile ilgisi yok. Troid testi yüksek çıkınca ikincisi için çağırıyorlar. İstersen hastaneye git orada TSh baktır direk.
Asiveela Geçmiş olsun içinizi ferah tutun aynı şey yeğenimin başına geldi ikinci tahlil temiz çıktı korkutuyorlar biraz insanı belki de ihmal etmeyelim diye zaten direkt zeka geriliği olacak diye bir şey yok o dönem araştırmıştım belli bir yaşa kadar diyet yapması gerekiyor belli ürünleri tüketmemesi gerekiyor çünkü vücudu proteine alerjili ve uzun vadede fazla protein zeka geriliğine sebep oluyor bizde ikinci tahlil temiz geldi korkmayın bir şey olmaz inşallah
Asiveela Zeynepsare2018 Rabbim yardımcınız olsun içinizi ferah tutun ben ikinci tahlilin temiz çıkacacağına inanıyorum güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah dualarım sizinle
Zeynepsare2018 Asiveela Allah bin kere razı olsun sonucumuz temiz çıktı bir sıkıntı yok Allah'a binlerce kez şükürler olsun rabbim hiçbir anneyi evladı ile imtihan etmesin