Svvl Pazartesi günü sezeryan ile doğum yaptım. Bugün 5. Günü ama ayaklarım çok şişti yürüyorum da aslında. Yatarken kalkarken çok zorlanıyorum yataktan.Göbeğim hala şiş inmedi. Bu süreç böyle mi ilerledi sizinde merak ediyorum ?
3prens1prensesmom Svvl ayaginizi yyksekten asagi sarkitma durumundada sisebilir gebelikte odem olmadiysa dogumdan snra olabiliyor 😌 ayni gun dogum yapmişiz benimde ellerim sisiyor geceleri gun icinde birsey olmuyor . Karin sisligi normaldir suanda korse kullanamayiz dikisler cok taze yavas yavas rahim toparladikca sislikte gececek benim 4.dogumum dolu dolu tecrubeye sahibim😂
Gamze_cnky Svvl Yatıp kalkarken zorlanmak benim 10 günü bulmuştu maalesef, göbek de yine 10. Güne doğru azaldı ama ben 8 kg almıştım kg ile alakası var mı ,bilmiyorum. Ödem olmaması için de varis çorabı giyilmeli aslında , ameliyat sonrası.
Elifecemom Svvl benimde öyle olmuştu doktora gitmiştim normal demişti geçiyor o durum ödem oluşuyor 😊
umutunannesi2023 Svvl benimde 4-5 gun sonra ayaklarim indi asiri sismisti karnin inmesi bir ayi buluyor bazen😊
yildirimsfamily Benimde öyle oldu lütfen korkma bi kaç gün top gibiydi ayakkabı vs olmuyordu doktora giderken sadece terlik giyebilmiştim. Anestezinin etkileri
Cgdem123 3prens1prensesmom merhba Allah bağışlasın çocuklarınızı 🤲🥰 2 ay önce doğum yaptım karnımda sertlik var hayla sizdede olmusmuydu geçiyor mu 🙄
Htc58 Svvl bnde olmuştu ama dayanamayıp acile gittik crp yüksekti yara yeri temiz olduğu halde enfeksiyon kapmış
3prens1prensesmom Svvl duzenli masaj 😌 benim omzum tutuldu ameliyat esnasinda sonrasinda cok agri yapti duzenli masajla gecti ve kendinizi sicak tutmaya calisin 😌
2prensesannesiiii Svvl evet anestezi veriliyor ya ödem yapıyor bende arı sokmuş gibi şiştim ayaklarım özellikle çok korkunçtu sonra indi bol su iç ve yürüyüş yap canım kısa ve sık
znkara Svvl evet ödemden dolayı elleriniz ayaklarınız şişiyor 10 güne kadar normale dönmeye başlayacak bol su için