Aslii35 aminehumamoms 38+1 de karar verdik pazartesi doğumum olucak inşallah ama sizin haftanız erken gibi sanki ilk doğum mu?
Smyye0303 aminehumamoms ilk hamileligimde 38+3 olmuştu tarihi biz secmistik.. şimdi daha erken sizin bir hafta kala belki tarih alırsınız. Benim şuan ikinci olucak 39da alicam dedi 21 Ocak dedi .bu sefer doktor seçti 😅
Aslii35 aminehumamoms biraz geç veriyor doktorlar yani benim ki öyle verdi eğer bir sorun yoksa bir gün bile bizimle olması hayati açıdan iyi olduğu için bekletebiliyorlar gün için ben 38+5 de doğum yapmış olacağım
Mlsabra aminehumamoms 38 den önce almıyorlar zaten beklemeniz gerekebilir tam tarih için Ama son dönemlerde kilo alımı çok hızlı geliştiği için bebeğiniz ne kadar içeride dursa o kadar iyi tam anlamıyla gelişimini tamamlamış olmuyor İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza🌼🧡
Mlsabra Mlsabra devlet hastaneleri de 39′dan önce almıyor yani bana öyle söylemişti doktorum bebeğin durumuna göre tabii ki gelme riski yoksa 39′dan önce almıyorlar
Beyzanrkrkmz aminehumamoms bende aynı haftadayım bende kendi isteğimle olmak istiyorum bu hafta çok nefes darlığı ve oanik atak yaşıyorum gecelerim mahvoldu acaba en erken hangi haftaya gün veriyorlar bilgi alınca dönüş yaparmısınn🥹
Melodimm aminehumamoms Sende sezeryanda kararlisin dimi🥲Kime sezeryan desem adım korkak çıkıyor😂🤦🏻♀️Zaten gerginim.Birazda etraf geriyor.
aminehumamoms Beyzanrkrkmz dün gittim canım yazmayı unuttum 2hafta sonra kontrole gidicem yine 37haftalık olucam yani doktor 38 39 arası alıcam dedi erken gelmezse
Beyzanrkrkmz Mlsabra böyle durumlarda daha erken gün verebiliyorlar diye biliyorum bebeğin gelişimine göre tabi ama bakalım çünkü 37 de falan doğum yapan çok belkide alacağım günü bile beklemez bizde bebekler erken geliyor genelde😂
Smyye0303 Melodimm korkabilirsin ki onlara ne senin seçiminden allahalla mecburmusun normal yapmaya tamam normal yapmak daha iyi çabuk ayaklaniyor falan filan da zorlami yani sinir ediyorlar bı o kaldi karismadiklari bendede aynısını dediler hep 😅
aminehumamoms Melodimm kimseyi dinlemiyorum ki bunda inatlaşıcak bişey yok bence zorlamayada gerek yok
Pinaargunes Melodimm merhaba ben de yeni hamileyim ama şimdiden sezeryan dusunuyorum panik atagi olan biri olduğum için kimseyi takma bence duyma sen nasıl bebiş nasıl istiyosa o sekilde olucak zaten insallah saglikla kucagina alirsin😍🙏