cansutekgul Kızlar 26haftalığım bebeğim bi hafta öncesine kadar çok belirgin tekmeler atıyordu ve hareketlerini günde çok kez hissediyordum ama şimdi günde bi iki kere hafif hareket pıtırtı şeklinde hissediyorum lütfen cevaplar mısınız doktora gitmeli miyim 🥺🥺🥺
Eflinlina cansutekgul bu haftalarda cok normal hiç hisetmezseniz sıkıntı ama günde bir kaç defa hisetmeniz yeterli cünkü hem bebeğinizin pozisyonundan kaynaklı hemde bu haftalarda kendine düzen yapmaya calişiyor emin olun bir iki haftaya düzeliyor bende sizin gibiydim içinizi ferah tutun
Eflinlina cansutekgul korkmayın anne olmak bunu gerektiriyor elbete kaygilanacağiz ama sen sitres yaparsan bebişte sitrese girer hiç gerek yok🙏🌸
NurCan58 Bu haftalarda düzensiz oluyor, 28 den sonra düzenli oldugunu hissedersiniz. Korkmayın, kendinizi de cok yormayın belki yorulduğunuz için de az hareket ediyor olabilir. saglıkla gelsin insallah 🧡
cansutekgul NurCan58 evet gün içinde çok hareket ediyorum ama yine de atardı korktum bende içim rahatladı teşekkür ederim 💖