Asdffghjjk Supersmomm siz neden bu kadar konuştunuz acaba fikir veren de var tecrübesi olan da. Bu site zaten bunun için var canım benim. Kafımızdaki soruları sormamız için. Gördüğün gibi gayet güzel cevaplayan da var. Daha soruyu anlamayıp boş yorum yapan da. Yorum yapmak için yorum yapma saçma geliyosa da bişey yazmana gerek yok zaten.
Supersmomm Asdffghjjk sana mı sorucam konusurken haddini bil.! Burası 5 öğün yiyorum kilo alırmıyım gibi cocukca soruların sorulabileceği bi alan değil ilk önce bu konuda aydınlatıyım seni.. hadi canım hadi sen oturduğun yerden kilo alırmıyım acebaaaaağ diye insanlara boş boş soru sor 😂😘
HalisEbruoban Asdffghjjk canım ben 46 hamile kaldım 35.ci haftamdayım 58 kiloyum 16 cı haftaya kadar hiç kilo almadım sonra almaya basladım ve bebegimin gelişimide cok iyi gidiyo 😀
Asdffghjjk Burcc aynı boy ve kiloyuz inşallah bende alırım peki sizin de iştahınız çok açıldı mı hele geceleri açlıktan uyanıp yemek yediniz mi😄
Burcc Asdffghjjk ben normal yediklerim dışında sadece her gece yatmadan muz yiyorum sabahlarıda pekmez içiyorum başka yaptığım bişe yok öyle geceleri uyanıp yemek falan yemedim zaten ilk 4 ay çok fazla bulantım vardı benim 😊
Ebi Asdffghjjk bi hafta sonra muhtemelen miden bulancak inşallah olmaz tabi ama ozaman kusup kilo verme durumun olabilir şindilik ötesini düşünme iştahın açıkken yiyebildiğin kadar ye bence canım 😊
baharclk Asdffghjjk heralde alıcksın cnım inş. doğmdan snra kalmak istedgn kiloda kalrsın. Bende 49.5la hamile kaldm 5 kilo aldm 6.aydaym şuan kaçım bilmiyorm
Supersmomm Asdffghjjk Anne olucaksın dimi sen karnındaki çocuğa gercekten YAZIK..! Terbiyesizliğini yaşına veriyorum umarım çabuk olgunlasırsın 🙏🏼
Ravzam Asdffghjjk ılaki kilo alınıyor ilk zmanlar belli bile değildi ama senden çok bebk alsin en onemlisi cnm
Duygudrk Ben de 45 le hamile kaldım suan 25 haftalık hamileyim ve 60 kiloyum doktorum her seferinde kızıyor cok kilo aldığım için 🤦
Mervenur Bnde 45 kilo ile hamile kaldim suan 34.haftadaym ve 64 kiloyum normlde hic istahi olmayan ben geceleri yemek dusunyrm hep 😋 ve aklima bisi gelince hic usenmedn kalkiorm ve onu yemedn yatmiorum ama yerimdende kalkamiorum sonra 🙈