Firstmomfirstchild Sütün akmasiyla birlikte sancının olması, ayakların hissizliği erken doğumu tetikler mi acaba? Korkmaya basladım iyiden iyiye.
Yeliz34 Firstmomfirstchild Bi doktorunuza dansın yalancı sancıda olabilir Bi nst ye girmenize fayda var
Firstmomfirstchild Ziynetdefne16 yani cok sık olmuyor ama ayaga kalkamıyorum gün icinde ara sıra veriyor sancıyı yatınca geciyor gibi
Bimiyendis Doktorunuzla görüşün hemen, bende de 32. Haftada nst de sancı çıktı ilaç verdiler durdurmak için. İşe yararı şuan sancılar azaldı ki ben hissetmiyordum sancıları
Firstmomfirstchild Bimiyendis en son söyledigimde cok normal dedi. :( bebek gelisiyor büyüyor yeri daraliyor ve ağrı cekmeniz cok normal demisti. Neyse bir daha sanci gelirse acılı olarak hastaneye giderim
Ziynetdefne16 Firstmomfirstchild yani sık sık aralıklarla kasılma tarzı ağrılarınız varsa hemen gorunun , ayriyeten adet ağrısı gibi ağrılar varsa bel ağrısı kaşık ağrısı bacak ağrısı mesela bende vardı çok şiddetliydi Dr gittim çok aşırı idrar yolu enfeksiyonu varmış yani her halükarda gidin sebebi olabilir
Firstmomfirstchild Bimiyendis yok muayanede demisti. Bu hafta gitmistim :) degerlerde ultrasonda da iyi gözükünce kanaman veya suyun gelmedikce bu tarz sancılar olacak demisti :)
Firstmomfirstchild Ziynetdefne16 ay bacak ağrısı fena… özellikle bir kere yere düstüm ardindan cok kotü oldu