Merve_kol Kızlar son adet tarihim 16 Eylül yani 16 Ekim’de adet olmam gerekiyordu olmadım 6 Kasım a kadar iki kere gebelik testi yaptım negatif 6 Kasım da kan testi verdim 0.1 çıktı 6 gün tarlusal kullandım bugün bitişinin 5. Günü hala yok napıcamm
Srp53 Merve_kol doktor bana adetin başlaması 10 günü bulabilir demişti bekleyim birkaç gün daha. Oluyor muydu böyle dengesizlikleriniz ?
sweetmom_ Merve_kol şuan seninle aynı durumu yaşıyorum demin bile test yaptım adet söktürücü kullanmama rağmen daha olmadım.
sweetmom_ Merve_kol annem lavanta göndermişti lavanta, soğan ve limonu birlikte kaynattim İnşaAllah olurum. İnşaAllah sende adet olur sonrasında hayırlısıyla bebiş haberi alırsın eğer istiyorsan tabi😘💖
Merve_kol sweetmom_ insalalh canım bugün 6. Gundu benim eğer istersen kaynamış suya bı tayli kaşığı kekik köy demle suz ic
neslii7 Bende bu ay olamadım 7 gün geçti Tarlusal yazdı doktor ama hormon testimde prolaktinim yüksek çıktı ilacın etkisi mi bilmiyorum stres oldukça adet gelmiyor adet gelmedikçe stres oluyoruz :(