Kubare134 Ben hep üşüyen biriyim çocuğuda kendim gibi sanıyorum terliyor sürekli bronşit olmasından korkuyorum içeri mi sıcak bilmiyorum ki
Aybarssmom_ Oda termometresi alın bebekler için oda sıcaklığı kaç olmalı, ne kadar olursa nasıl giydirilmeli ona dair görseller var yardımcı olur size
Kelebekmisaliihayat Peteklerin yanına su koymak gerekiyor mu? Eve geldim. 3 gündür petekler yanıyor ve boğazım kurumaya , ağrımaya başladı. Peteklerin böyle bir etkisi var mı?
cokbilmismom Termostat var 22ye ayarlıyorum altına düşünce çalışıyor kombi, kombinin derecesinde 40 43 arasında. Acayip bir burun kuruluğu yapıyor ama şimdi su koyacagim peteklerin kenarına
Dzb 2 de yakıyorum derece olarak kaç oluyor bilmiyorum evimizde gayet iyi ☺️bebek doğunca belki biraz daha açarız şimdilik yetiyor
Begleyna Konyada yaşıyorum 20 25 arası değişiyor akşamları 25e alıyoruz yerden ısıtmalı olduğu için ısı gayet yetiyor bize
Belginylmz Kubare134 35 de yakıyoruz onda bile ew ateş atiyo bide oturma idamla mutfak bir 90 M2 ibyuzden 2+1 ew o yüzden ew sıcaktan oturulmuyir en düşüğü bide