gulsenmstf Buseirgit geçen bende böyle bi post atmıştım benimkide byleydi ama bı saat geçtiği için kızarmışti ilk hali byleydi ama ertesi gün test yaptım 278 çıktı sonucum bekliyorum 4 hafta gorunuyo şuan 6 olunca doktora goruncem 😍😍
Buseirgit gulsenmstf bence 7 veya 8. Haftaya kadar bekle ben büyük kızımda çok erken gitmiştim kalp atışı için tekrar çağırdı küçük kızımda 7. Haftada gittim direk kalp atışını duydum teşekkür ederim bu arada 🙏
Buseirgit @Esra_4774 @Bernadmrk @MorKelebek54 Kızlar testte 27 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi
MorKelebek54 Buseirgit hayirli olsun kuzum hamilesin demek fakat tsbi düşük cikmis suan da iki gun de bir iki kafina artmasi lazim kan verince bida haber ver lutfen bida olur mu guzell haberlerle gel insallah
Bernadmrk Buseirgit 25ten sonrası pozitif sayılıyor ya bence pozitif hala aynı fikirdeyim sadece çok yeni… ikiye katlanarak artması gerekiyor inşallah günler sonra katlanmış şekilde sonuç alırız 🙏🌸
Esra_4774 Buseirgit hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰