yarencaliskan Berfgen ilk gün tabikide ağrı yanma oluyor dikişte sen hep bol bol yürü almadıysan sezeryan korse al beline bağla karnını tutsun öyle gez çok yürürsen iyileşirsin kendini zorlama sıcak tut ayaklarını bol bol kahve iç
Livy Berfgen ağrılarına odaklanirsan daha da çok acı çekersin. Dogumhaneden sağ salim çıkmana, bebeğinin sağlıkla dogduguna, olumsuz hiç bir durum yasanmadigina odaklanıp sukredersen ağrıların azalır.
Serap-asel Berfgen geçecek merak etme gıt gıde azalacak sadece yürü kendını zorla yürü yürüyünce hemen toparlıyorsun 1hafta sonra bumuymuş sezeryan dıceksın unutacaksın herseyı sadece yürü lütfen
3prens1prensesmom Berfgen bol bol yuru 🤗 ilk basta zor olur ama yurumenin arasini acma 20 dk sonra kalk bi daha yuru ilk yurudugun mesafeye gore biraz daha uzat 😌 nasil guzel toprlayacaksin insallah 💖 iki kez kiz kardesim koluma girip destek olmustu sonrasinda ben her isimi kendim yaptim bebegin bakimi dahil 🤗
Youngplanner Berfgen tekrar tekrar deneyin benimkide ilk günler çok savaşıyodu benimle alamıyodu bi türlü ucunu elimle tutup döndürüyodum dışarı doğru çekiyodum belirginleşsin diye ama ne çektim tutana kadar şuan 4 aylık şak diye kapıyo sizinde öyle olur üzülmeyin yolun sonu çiçek😁🥰
Feyzabeyoglu Berfgen sonucta ameliyat oldun. Normal ilk bikac gun böyle olman. Ama kesinlikle yaninda biri daha olmasi lazım bebek bakimi icin. Bir haftaya daha iyi olacaksın emin ol Ve korse kullaninca da cok daha rahat oluyor tavsiye ederim
biranneikievlat Berfgen İlk günler öyle oluyor ama sonradan çenesinin alışmasıda zorlaşıyor hele birde benim oğlum gibi biberonun kolaylığına alıştı mı memeye dönmesi zor oluyor. Beni yanlış anlamayın nolursunuz bir anne olarak sadece ileride üzülmenizi istemiyorum iyiliğinizi düşündüğümden bu ısrarım 🌺
Aysegulll54 Berfgen Daha yeni doğum yapmışsın ilk günün o kadar normal Kİ yürüdükçe açılacaksın toparlayacaksın bir kaç güne hiç merak etme
biranneikievlat Berfgen Anlayışınız için teşekkür ederim, lohusa dönemindesiniz hassas olduğunuz bir dönem baskı yapıp sizi germek istemedim onu belirtmek için öyle dedim 🌺
3prens1prensesmom Berfgen aciyi dusunmemen lazim 😌 kendini sartla bebegimle ben ilgilenicem diyerek ayaga kalk 🙏
Feyzaclk Berfgen dikiş ağrısı bişey değil geçiyor 3. 4. Gün rahatlarsın. Omzun ağrımaz inşallah. Benim ağrılarım da çoktu ama hep emzirdim bebeğimi emzirmek bana çok iyi geliyordu❤️
3prens1prensesmom Berfgen yurudukce agrisi azalicak dikislerin gercekten . Gaz sorunu varsa bol yuruyus yap ve klozete otur 😌
cutecik _Sedaa_ korkmayın lütfen herkes bir değil sizde böyle olcaksınız diye bişey yok her beden farklıdır olumlu şeyler düşünün gerçekten bende ilk doğumumu sezryan oldum çok şükür bir tek kalkarken ağrım oldu daha snra hep 1-2 saat aralıklarla yürüdüm evime çıktm geldim duşumu aldm makinaya çamaşırlarımı attım çok şükür normal bir süreç geçirdim yanına sade nescafe al derim narkozu atarken akşamları onu iç çok güzel ağrı kesiyo bazen başa vurabiliyo ağrısı çok etkili cnm