Zeehraaaa Ay kızlar vişne suyu gibi olan demir ilacı çok lezzetli ilk defa bugün kullandm şu an içtim yatacam hiç bulantı yapacak gibi durmuyor çok lezzetli 😀
melike81_ Zeehraaaa bende karamel tadında olan var ismi ferıfer ilaçları içemediğim için doktor bunu yazdı en son 😂😂😂😂
Zeehraaaa Ankara-58 yok cnm pakette olan suya döküyoruz toz olandan eriyor iciyosun vişne suyu tadi ve görüntüsü bulantı yapıyor dediler sonradan gece alınması iyi olur dediler bende şimdi ictm uyicam
melike81_ Ankara-58 aynen şurup kaşıklı bi yudumluk bişi hiçbi ilaç kullanamdım ben hep kusturdu bunu yazdı en son işte
Zeehraaaa Ankara-58 belli haftadan sonra kan düşüklüğü olacağı için bu haftalar da veriliyor demir ilacı. Bebek büyüdukce kan seviyesi düşüyor daha çok kana ihtiyaç oluyor
Zeehraaaa melike81_ banada eczacı ac yazmış ama doktora.sordum yatmadan önce iç uyu dedi. Bulantı yapıyormuş bide ben sabah troid ilacı kullanıyorum
Zeehraaaa Rumeysaaahzr banada eczacı öyle yazmış ama ben yatmadan önce almaya başladm dr öyle dedi. Bulantı yapıyormuş hemde troid ilacı kullanıyorum ben sabah