Gozdecaner gizoscablog1 korkulacak birşey yok doktorunuz iki parmağı ile saniyeler süren bir alttan muayene yapacak acımıyor
Hilal_blc gizoscablog1 2 parmagini sokuyo hic acimiyo kasarsan acıtır ilkin kastm diye acidi ikinci de serbest biraktm hic baktigini bile hissetmedim
YigitPoyrazMomm gizoscablog1 canım bir sorum olacak sancin olduğun için mi çatı muayenesine aldılar bende 36+5 haftaya cuma günü kontorelim var 37 olmuş olacağım acaba yaparlar mı yoksa duruma göre mi hareket ediyorlar
Esracigdem gizoscablog1 kendimi kasmadım hiç. Doktor da cok zorlamadım dedi. Sadece gerginlik hissettim. Çok hafif bir acı. Ama öyle dayanılmayacak bir acı değil. Yani çok alışık olmadığım aşırı garip hissettiren bir durum olmadı. Ben de geçen hafta oldum muayenemi.
gizoscablog1 YigitPoyrazMomm hayır sancım yok henüz,normal doğuma uygunluğuna bakılacak. Benim doktorum önceki muayenede söylemişti bir sonraki gelişinde çatı muayenesi yapacağım diye. Yani duruma göre hareket ediyorlar
Bahardp Bende 39+2 deyim yarın çatı muayenem var normal doğuma uygun mu çatım diye bakıcak çok darsa sezaryan konuşucaz sanırım haftaiçine de yatış planı yapmamız lazım dedi
Pruplemm 38+5 teyim bugün doktorum çatı muayenesi yaptı sadece kendini kasma açıklığına rahim yumuşaklığına bakıyor normal doğuma müsait misin biraz da onu test ediyorlar gibi düşünebilirsin.. bir kaç saniye sürüyor tedirgin olacak hiçbir şey yok inan ki