Snte Bende bugün bebek arabası atarşıyorum kafam çok karıştı ağırlıklı kraft markasının ürünlerini beğendim ama internet yorumlarında pusetin cok küçük olduğı ve max 4 aya kadar kullananildiklerini yazmışlar ve 4. Ayda daha bebek oturamadığı içinde sorun oluyormuş. Aynı bütçelere prego ve baby2go ürünleride var. Özellikle önerebileceğiniz max 2500 tl ye kadar bebek arabası var ise bekliyorum lütfen 🙏🏻
Serap92 Snte bende Kraft bakıyorum yorumların çoğunluğu pusette sıkıntı yaşadığını okudum. Acaba arabası kullanışlı mı ?
Snte Bu arada bütün youtuberlar o kadar zengin ki inglesina ve stokke dışında övdükleri bişey görmedim sinir oldum. Tr de yaşıyoruz ya bunlar şakamı yapıyor 10000 tl ben veremiyorum bir bebek arabasına. Ben mi anormalim onlar mı? İkinci elde almak istemiyorum, ilk bebeğim ikinci cocuğum olursa oda kullansın diye.
Snte Mağazada inceledik kolay kapanıp açılıyor hafif ve kullanışlı hatta roll travel ve pocket modellerinde kapanıp valiz gibi çekiliyor onlara bakabilirsin.
Havva57 Araba çok kullanışlı bence hiç kaçırmayın 2 hafta önce 3.000 TL’ye aldım şuan acayip derece üzgünlüğüm var