Sevvalll42 kuzum benim göğüs agrim vardi bide beyaz akintim vardi. Hakileigimi ogrendikten sonra bi sure bel ve kasik agrilar oldu yani belime agri giriyodu geciyodu hemen oyle dusun surekli her dk agri olmuyodu bi giriyo bi gidiyodu doktora sosugumda da vücut benege alismaya calsitigi icin farkli reaksiyonlar gosterebilir dedi normal bunlar dedi sonucta vcudun alisik olmasigi bi zamani yaşıyo olabilir dedi. Sık tuvalete gitmek suan icin belirti degil yani geeligin cok erken zamanlarinda sık tuvslete gidilmez yani bu belirti degildir biraz daha biyuyunce görürsun sık tuvslete gitmeyi mesanede baski oluyo sanki sabahtan beri tuvalete gitmekssin gini baski oluyo ama tuvaletin varmis gibi degil tuvslete gidince minnacik bi iki damla idrar geliyo 😂 suan benim oyle 16. Haftamdayim oglum biraz da yaramazlik yapıyo icerde hem baski oluyo mesanede cok tuvsletim varmis gini baski ama tuvsletim de yokmus gini degisik bisey yani 😂 regli zamank bi bekle bakalim eger ki olmassan bi test yaoarsin duruma gore kan verirsin hatta istersen reglin 3 gun gecsin kan ver oyle ogren kesin sonuc alirsin en azindan