[silindi] Ceviz6550 2. Bebek olunca biraz daha rahat oluyo insan illa ki ilkinden tecrübe ve kalan bşyler oluyor
[silindi] Busra41-46 çok haklısınız ben kasım indirimlerimi beklerken dshs biley almadan kasımın sonunda buldum kendimi
Nezooo minik_kurabiyeee evet toplam 9 tane 0-3 aylık giyeceği var başka almayı düşünmüyorum 4-5 tane bile yeterdi diyenler oluyor ama bende gerekli olur diye düşündüm yenidoğan olduğu için kirlenirse diye
[silindi] Kelebek1_ eşimde öyle dedi ben dalmışım hayallere ha bire kıyafet bakıyordum o da o kolay şunları bakalım fln dedi de bi kendime geldim 😅
Kelebek1_ [silindi] aynen öyle kıyafet kolay olan birde diğerleri kadar maliyetli olmaz büyük parçalar zor bir de karar verme aşaması var 😅
[silindi] Nezooo Bende bugün hazırlamaya başladım listemi burdan da kopya çekiyim her seferinde bak bunu yazmamışım deyip bişey çıkıyo
[silindi] Cerenbelis1 önceden de fiyatlara bakmadığım için şuan indirimli mi alıyorum normal mi onu da anlamadım ha bire kıyafet bakmışım ıslak mendillere bi bakim ddm şok oldm mesela 😅
[silindi] carpediemm1 teşekkür ederim valla baya işime yaradı benim aldıgım fiyata hiç düştüğünü görmedim 😂
[silindi] Polenmom evet ihtiyaç konusu bu anlamda biraz değişiklik gösteriyor ama bazı şeyler de fix lazım olan şeyler ama hep bi eksik var gerçekten 😅
Polenmom [silindi] eksikler hiç biter mi 🙊 birde annelerin beğenileri hiç bitmez bence 😅 çünkü ne görsem beğeniyorum alıyorum hele şu Kasım bitsin artıkkk 🫠
Buseerdem1 [silindi] ben geç başladım şuan çok pişmanım 32 hafta bitiyor daha eksiklerimiz var son zamanlar agirlasinca alışveriş bile yapmayı istemiyor insanın canı bu haftalarda bitirmiş olmak en iyisi onun içinde erken başlamak gerek bence
[silindi] Buseerdem1 eveet bide yani içine sinmeyo ya da geldiğinde beğenmiyosum iadesi ile uğraşması vs var
Kelebek1_ [silindi] bende öyleydim kırk kez düşünüp öyle karar veriyordum yada veremiyordum eşim çok dertliydi bu konuda 😅😅
Polenmom [silindi] deme böyle giderse battım ben 😁 şimdi hepsiburada ya düştüm gap indirimleri müthişşşş 🫠