[silindi] carpediemm1 o ıslk mendil gözü olan düğmeli çanta çok pratik hep bekliyorum indirime girsin diye ama genelde pek düşmüyo
asell13 [silindi] cinsiyeti ne bebişin 🥰 en son 11+6 da gitmiştim bacak arasınıda gördü güldü ama söylemedi 😅
Nur_50 [silindi] kesinlikle öyle araştır bak derken biraz sıkıntılı 😃bitince alışveriş uzun soluk alırsın.
carpediemm1 [silindi] hepsiburada da indirime girmişti 175₺ ye aldım ben de yine pahalı ama en azından biraz daha uyguna almış oldum trendyolda bi tık daha pahalı
[silindi] carpediemm1 ben neye baksam hepsibuaradada daha pahalı oluyodu ordan bakmadım hiç ama ordan da takip edim
[silindi] asell13 erkek benim ya ultrasonds video çekmiştm izlerken bend bile gördüm alttan bakınca belliydi
Beeyzanurr [silindi] yok ya ben cok erken davrandım cogu kisk detayliyi bekliyorda ben de kasim indirimini yakalayinca alayım dedim
[silindi] Beeyzanurr bende kasım indirimleri fln diye almak istiyorum canım yoksa bende beklicektim ama sonra dedim ki detaylıyı beklememdeki amaç ne yani Allah göstermesin de bşy olcagı varsa her xaman o ihtimal var
Polenmom [silindi] tabiki hepsi hazır 🙏🏻 odası, arabası, anne yanı beşiği, sallanan ana kucağı, juno, hasır sepet 🫠 sadece özenipte almadığım babyjörn kaldı onu da yurt dışından almayı planlıyoruz 🩰
carpediemm1 [silindi] evet ben de genelde trendyolu tercih ediyorum ama şans eseri denk gelince aldım hemen