Zynpdmr Oglum 5 yasında 37 haftalık hamileyim son günlerimiz artık.Ben kendi adıma cok dogru karar verdigime inanıyorum oğlum herseyini kendi yapabiliyor😌😇
likapaa53 sacmalamakizim nasip kızınızda büyükmüş doğana kadar 3 yaş geçicek güzel bence 3-4 yaş hep ideal geliyor bana kardeşlerin birlikte oynayarak büyümesini isteyen biriyim bende💞
sacmalamakizim likapaa53 Yani öyle tabii de, ben daha zayıflama yolundayım, 5 kilom kalmıştı ama olsun, zaten nasipte varsa olur, yoksa da olmaz olsa da üzülmem olmasa da. 😊
likapaa53 Yorgunanneee21 benim eşimde benim gibi hem istiyor hem bekleyelim diyor aslında o istese bende daha çok cesaretlenip tamam dicem ama 🙈
Masidegulsuna likapaa53 kizim 4 yasinda oglum dogunca 5 e gelcek ben arasının 3,4 yas olmasinin ideal oldugunu dusunuyoruz bizimki biraz gecikti rabbim biraz beklettii bizii bizde bekledik elhamdilallah simdi 18 haftalogiz
seizetheday likapaa53 oğlum 16 aylık 7 aylık gebeyim ocakta tam 1.5 yaşında olacak ve hayırlısıyla kızım da ocakta doğacak. Bence çok zor olacak ideal yaş aralığı diyemem ama yine de arası çok uzun olsun da istemezdim çünkü ben mesela şuan düşünüyorum bebeğim doğduktan sonra bir daha böyle bir sorumluluk alamam zor büyüsünler ve ben artık daha fazla yaş almadan biraz tadını çıkarayım hayatın 🤗
likapaa53 seizetheday benim yakınımda peşpeşe yaptı evet ilk zamanlar çok zorlandı ama şimdi ikiside büyüdü kendi ihtiyaçlarını görüyolar be birbirleriyle oynuyolar birdende rahata erdi 🥰
bernacelik2510 likapaa53 çalışmıyorsan yap canım kendini hazır ve çocukların ikisine yetebileceğini düşünüyorsan yap ideal yaş diye bir şey yok bu tamamen sana bağlı. 6 yaşında 1 oğlum var 36 haftalık hamileyim evdeyim çalışmıyorum da keşke bu kadar ara vermeseydim pişmanşığı yaşıyorum nacizane fikrim😀
likapaa53 bernacelik2510 çalışmıyorum canım bende yaş araları açılmasın nirbirlerine oyun arkadaşı olsunlar istiyorum kızım çünkü beni arkadaş yaptı kendine her dk oyun istiyor tek oynamıyor bundan dolayıda heves ediyorum 🥰
MervEfehan likapaa53 oğlum 5 yaşında 21 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım nasıl bu krizi yonetcem düşünüyorum 🤣 oğlum şimdiden kıskançlık yapıyor bı o kadar da heyecanlı aslında
Nrs_svnc likapaa53 bu ayın 26 sında oglum iki yaşına girecek 5 aylıkda hamileyim isteyerek yaptık iki bucuk yaşın iyi olduğunu düşündük hem birbirlerine arkadaş olurlar dedik çünkü öyle bir devire geldik ki kimseye güven kalmadı biz böyle düşünerek iki yaş bucuk yaş koyduk aralarına ❤️😂
Yaprakdokumuseverr likapaa53 evet tam olarak öyle oluyor yani ben kardeşimle hiç oynamaz ve ilgilenmezdim çok küçük gelirdi gözüme 😅 biraz da anne baba tutumu tabi… Şöyle bi gerçekte var insan rahata alışınca o cesareti kırılıyor