Mervemasal00 sekerinannesi_ spinal de katater takılmıyor epidural de takılıyor.. yani damar yolu doz az gelirse ve çıktıktan sonra ordan tekrar işlem yapılabilmesi adına arasındaki tek fark bu
Beyzanrkrkmz Mervebbcggf benim 37 gibi doğurmak istemem peki😂😂 of o kadar beklemek istemiyorum yaa bu aralar nefes darlığı çekiyorum diye panik ataklarım oluyor acaba bunu konuşsam erken bi tarih ayarlarmı
Melekecre Ultrasona göre yarın 36.haftama girmiş olucağım doktorum ultrasona göre hareket ediyor, önümüzdeki Çarşamba günü yani 29unda gün almaya gitcegim,38de alırız demişti..ben genel anestezi ile sezaryan doğum yapmak istiyorum
Mervebbcggf Beyzanrkrkmz valla benimde panik atak oluyo yatamiyorum geceleri darlaniyo insan bi soyle belki erkenden yaparmi bilmem
Mmnj Beyzanrkrkmz kız bna klsaa dün kontrol üm vardı hastaneye gittim acaba bugün doğurur muymuş yarın güb verirmi gelmişken dedim ama nerde 4 üne verdi ayın son kontrol yapıp günü ayarlayalım dedi salı çarşamba bnı dogutr diycm 🤣
December Beyzanrkrkmz ben de 37 de doğurmak istiyorum yaa dayanamıyorum artık 😁 doktora soylesem günü ceker mi acaba geri 38+3 e gün verdi ben daha 36. Haftadayim cocuk icerimi deliyor.
Mmnj December ilk dogumda genel istedim hatta 🤣dr bnı bay komple öyle bn ölürüm demişim 9 gün sonra son kontrol üm yapılıp o hafta için gün vercm dr 36+3 üm kızımda çok kararsızım nasıl yapsam diye
cevikannesi Mervebbcggf benim de son 13 günüm🙈 39+3 te olacak, bebeğim makat pozisyonda o yüzden mecbur sezaryen olacağım spinal ve epidural aynı anda yapıyormuş benim doktorum ama onu henüz görüşmedik. Genel anestezi istemiyorum kızımı ilk ben göreyim her anına tanıklık edeyim o duyguları yaşayayım istiyorum 🥹 Rabbim inşallah hepimize sağ sağlim sıkıntısız az ağrılı doğumlar nasip etsin..
Elfanne cevikannesi merhaba neden acaba hem spinal hem epidural ayni anda yapıyor ki doktorunuz merak ettim
TugbaYalcin57 Mervebbcggf son 4 mecburi sezeryan olacagim ilk dogumum normaldi, doktor belden uyusturma onerdi ama panik var bende kalbim sıkısıyo napcam bilmiyorum cok kotuyum
Brnakrlk Kızlar 5 yıl önce sezaryen oldum. Belden uyuşma ile Hiç korkulacak bir durum değil. 10 dakkada bitiyor. Bebek çıktığında uyanıksınız ve gösteriyor doktor çok güzel bir duygu.şimdi ikincide nasip olursa sezaryen yine korkutmayın kendinizi