YigitPoyrazMomm Kızlar hafif hafif kasılmalarım var duş alsam bir sorun yaşar miyim evde kimse yok 36 haftalık hamileyim artık doğuma yakın olduğum için korkuyorum sizce napsam? İlk gebeliğim anlamıyorum.
Kiwitoveannesi YigitPoyrazMomm duşa girmek acilman varsa daha fazla hizlandirabilir kasların yumusuyor çünkü yanindada kimse yokmuş
YigitPoyrazMomm ms_annisko_ girsem sorun yaşamam dimi rahatlamaya ihtiyacım var uyuyorum sürekli ama bisey de demek istiyorum bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor bazen normal mi canim
Merve_cokacar YigitPoyrazMomm çok normal aynısını yaşıyorum 36 haftalık hamileyim özellikle gece daha çok oluyor duş çok iyi geliyor rahatlatıyor karnıma ılık su döktükçe kasılmalarda geçiyor
YigitPoyrazMomm Merve_cokacar tesekur ederim canım o zaman duş alacağım vücudumun en büyük ihtiyacı başka türlü rahatlayamam😂
YigitPoyrazMomm Kiwitoveannesi valla canım acilmam var mı bilmiyorum ki eşim gece vardiysinda herkese uzakta şehirde yaşıyoruz😢
Kiwitoveannesi YigitPoyrazMomm sen dikkat et yinede benim erken doğum riskim vardı doktorum fazla duşta durma hemen yıkan çık demişti çünkü kaslar daha fazla gevsiyor sıcak suda
YigitPoyrazMomm Kiwitoveannesi o zaman hızlı hızlı girip cikayim korkuyorum biliyor musun duşa girmeyi özelikle tek basima inşallah bisey olmaz dua ede ede girer hemen cikayim
YigitPoyrazMomm ms_annisko_ acaba ne zaman doğumumuz olacak çok merak ediyorum hep bunu düşünüyorum artık
ms_annisko_ YigitPoyrazMomm 4 aralığa gün verdi doktorum normal doğum istedim hep ama olmayacak galiba
YigitPoyrazMomm ms_annisko_ benim doktor gün vermedi sadexe dediği şey şu nisan suyun olursa gel dedi bende inşallah normal düşünüyorum neden öyle olmayacak düşünüyosun canım bir sorun mu var
YigitPoyrazMomm ms_annisko_ rabbim yardımcın olsun canım bende en son kontrolde bebek 1 hafta geriden geliyormuş haftaya cuma kontorl günümüz var tabi o güne kadar dogurmasam iyi çünkü kasılmalar artıyor gün içinde orasını rabbim bilir ne zaman ne olacağını ama hissediyorum çok az zamanda geleceğini👼💙
Senneanlarsinya Bende de bugün kasılma oldu 36+5 im dr um nstye girsen bi iyi olur dedi ama gitmedim ağrım olana kadar beklicem .. dus iyi geldi mi size ben de mi denesem