aysgzl Arkadaşlar test yaptım çok silik bi çizgi çıktı regl 7 gün gecikmişti kan verdim 21 çıktı betam bi sorun var mıdır ?sizin ilk öğrendiğinizde kaçtı
Angel161023 aysgzl yoktur canım geç döllenme olmuş olabilir 2 gün arayla kan vermelisin yükselişi görmek için benim ilk 31 di sonra 126 en son 800
Patito__ aysgzl gec dollenme olabilir. İlk degerin kac olmasi onemli degil 2. Deger iki katina cikiyorsa hersy yolunda demektir. Hakkinizda hayirlisi insaallah aminn
aysgzl Angel161023 Bügün kan verdim 2 saat sonra gidicem umarım yükselmiştir tedirgin oldum 4 gün önce vermiştim ilk kanı
aysgzl Yazmelegi_ düşük çıkması sıkıntı değil o zaman demi bide geç döllenme bebeğin gelişimine bi zarar veriyor mu
aysgzl Arzuanne 6 . Gün gecikmenin sabahı test yaptım silik çıkınca kan verdim bende ama endişelendim düşük çıkınca
aysgzl @“Patito__”#p30357494lk kanı pazar günü vermiştim bide bügün verdim 4 gün geçmiş oldu erken vermiyorum demi ikinci kanı
aysgzl Arzuanne ilk başlarda beta değerinin yavaş olması normal mi peki doktor beni korkuttu dış gebelik diye