Nursemom Ozqeeeee valla benim 1-2 tl oluyor herhalde gün boyu içtiğim su iyi mi kötü mü bilmiyorum 🤷♀️
Selindikci35 Hamilelikten once haftada 1 bardak fln,kaldiktan sonra da pek ictigim soylenemez..icmeye calisiyorum ama karnim sisiyor modem bulaniyor..rahatsizlik verio bana su icmek😣 Doktorumda meyvesuyu sut fln ic dedi
Selindikci35 Ozqeeeee tabiki de suyu da icmeye calis dedi ama takviye olarak meyvesuyu ve sut icebilirsin dedi..Biz en iyisi kendimizi su icmeye zorlayalim canim..Ilerisini dusunmek lazim
Vethekelif Tamam 35. Haftadayım ilk haftalarda yaza denk geliyor diye çok iyiydim 4 litre içiyordum günde hava soğudukça azaldı 2 lt falana düştüm sonra pat idrarda çok hafif enfeksiyon çıktı hoş doktorum çok normal suyu arttır dedi hemen düzeldi normalde hamilelikte idrar yolu enf. Çok oluyormus ben yaşamadım bu da su içtigimdenmiş hem de çocuğun suyu çok iyi dedi doktor Sağlığı da yerinde kısacası kızlar ne kadar dikkat ederseniz o kadar faydalı benim doktorum masallah kendine bu kadar iyi bakma diye takılıyor espri ile karısık
Esra03 Maya311214 hayır mutlaka yararı var bnde çook içiyorum ama tuvaletten de çıkamıyorm idrardan her türlü enfeksiyon şeker herşey gidiyo canm 😊
Fbd Ozqeeeee ay sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah bak protein ağırlıklı beslenme de bebek suyuna çok faydalı aklında bulunsun mutlaka et yada tavuk ye günün bir öğününde 💕