Dunyammmm Mom_01 benmde kırmızı degl hala pembe geliyor oda afedersin sadece idrar yaptıktan sonra silince yarn kırmızıya dönmemiş olursa kan vereceğim
Dunyammmm Mom_01 birde lekelenmen olduğunda bir kereye mahsus mu oldu yoksa ogun gün içinde birkaç kezmi ne şekilde oldu acaba
Edaanurciftci Dunyammmm yerleşme kanamsını ilk hamileliğimde yaşadım gecikmenin 5. Günü tek seferlik kahve rengi leke ile olmuştu
Mom_01 Dunyammmm o gün içinde birkaç kez azalarak geldi canım. Bugün nasıldı lekelenmen hiç giremedim uygulamaya?
nazli0306 Dunyammmm klavye otomatik sacmalamış araya hafta sonu gireceği için erken kan vermek istemiştim cnm ama bekliyim madem adet olmazsam pazartesi vereyım kan artık
Merve-metin Dunyammmm canım geçen ay benimde öyleydi testler hep negatifti bende çözemedim nedenini mevsimsel diye geçtim bu ayda gecikmemin 7.günü 5.gün test yaptım negatif 10.güne kadar bekleyecem adet olmazsam eğer hastaneye gidecem bi kontrole hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Dunyammmm Merve-metin yaaa birde heyecan yapiyor insan gecikince insalah hayırlı haberler alirsn canm
Merve-metin Dunyammmm amin inşallah canım 🙏🏻 pek umudum yok olsa çıkardı diye düşünüyorum mevsimsel sanırım gecikme bakalım kısmet artık sende adetin tam sökülmezse eğer canım test yap inşallah vardır 🙏🏻
Dunyammmm Mom_01 sabah yine pembe leke şeklinde geldi afedersin pedim hala temizdi 2 ye kadar bekledim gelmedi hastaneye gttim hem gebelik vs değilse acaba kist falan mi var diye kafama takılmisti ultrason la bkti ilk kese yok kistte yok temiz ddi kanda bakti kanada birsey çıkmadı zaten ben kan verdim sonucu beklerken kanama başlamıştı. Sonucu alınca gttim doktora peki niye böyle oldu dedm bu kahve leke iki gün kasigima karnıma kramplar neyin nesitdi dedm doktorda stres yaptıysan stresten olmuş olabilir yada bu ay usutmuussundur o bile etkiler vs vs dedi folik asit yazdı yolladı 🤭
Mom_01 Dunyammmm stres en büyük etki zaten canım, bebek olsun diye beklemediğin ayda oluyor inanki. Kafanı sürekli bununla meşgul etme derim, kolay değil tabi ama tek yolu bu. İnşallah tez zamanda olur 💙
Dunyammmm Mom_01 okdar dogruki kızıma hamileyken de aynisi olmustu kesin bu ay hamileyim diye düşündüğüm Ay husrandi Kasım ayiydi Aralık ta kafamdan attm nezman olursa dedm belirtileri dinlemiyeceg8m dedim ve hamile kaldım ocak ayında ogrenmistm🤭 şimdi yine aynısı olurmuş birde aynı aylar içerisindeyiz derken bile Bi beklentiye girmiş bulundum😁
dmt17- Dunyammmm canım bende oldu ama negatif çıktı hem beta da hem ultrason da hemde erken gebelik testinde doktorum da hemen bana gün verip rahim filmi çıktı
Dunyammmm dmt17- yaaa öylemi canm çok geçmiş olsun peki cekildinmi sonucun ne oldu . Ben dün regl oldum canm doktor strese bağlı olmuş olabilir bu yaşadıkların vs dedi folik verdi sadece
dmt17- Dunyammmm ya canım çok üzüldüm kısmet artık diğer ayı iyi değerlendir . Temiz çıktı çok şükür hiç bir tıkanlık veya ters giden bir şey olmadığını söylemiş kafama taktığım için çarşamba günü beni yanına çağırmış sanırım biraz bana kızıcak 😂bakalım hayırlısı artık canım
nesli5154 Dunyammmm Bende çok üzülmeni istemem ama bendede 2 ay önce öyle olmuştu çok sevinmiştim yerleşme kanaması diye testim hâlbuki negatif çıkmıştı belki test hatalıdır deyip beklemeye karar verdim sonra adet günümde regl oldum umarım senin müjdeli haberin gelir hamilesindir
Dunyammmm nesli5154 yok canm malesef Bende regl oldum hormonlar resmen bu ay dalga geçti benmle 🤭 okadar kaşık ağrısı cektm gebelik deglse kist mi var ozman diye muayene oldum kistler çıkmadı cok şükür doktor stres kaynaklı olmuş olabilir dedi
nesli5154 nazli0306 Bu sizin saydıklarınız gebeliğide anımsatıyor çünkü gebeliktede bel ağrısı kopacak gibi oluyor bence kan verin derim ben en azından soru işareti kalmaz içinizde
tugba_2365 Dunyammmm yumurtlamadan 9-10 gün sonra peçeteye kahverengi leke şeklinde geldi, zaten 3 4 güne regl olmam gerekiyordu. İlk hamileligimde kan leke olduğunu anlamayıp altıma kaçırdım sanmistim, bu sefer mevzuyu bildiğim için leke olduğunu anladim😁
Dunyammmm dmt17- hayırlısı diyelim vardır bir zamanj ilk cocugumda 6. Açımızda olmustu🤭 coo sevindim senin adına stres yapmamamiz lzm yaa stres çok etkiliyormus doktorlardan birkez dha duymuş olduk🤭
dmt17- Dunyammmm evet öyle canım ama elde değil işte çok düşünüyorum çok stres yapıyorum çok hayal kuruyorum hayırlısı artık