Nevsalin Ailenizde sizin dışında ikiz doğum yapanlar var mı? Kuşaktan kuşağa atlarmış ikiz gebelik genleri doğru mu
gamzecgr Nevsalin benim değil ama eşimin ailesinde çok var zaten tüp bebek değilse eğer genetik olma ihtimali çok yüksek.Anne de olunca olması daha yüksek ihtimal ama baba tarafında da varsa yine daha düşükte olsa ihtimal var bakınız biz 😂 bizde sıfır ikiz ama eşim tarafında en 4 ailede ikiz var
Ayce09 Nevsalin doğum yapan değilde babamın babası ikiz miş ikizide kadın, bi kızım bi oğlum oldu benimde
Taze Nevsalin 6 Ekim’de doğum yaptım çift yumurta ikizlerime eşimin tarafından yok ama bn teyzemin ikizleri var
Elifttk Nevsalin anneannem ıkı kez ıkız doğum yapmış babaannemde halamla amcamı doğurmuş teyzem ve kuzenim düşük yapmış suan bn cıft yumurta ıkızlere hamıleyım allah nasıp ederse
Nevsalin Benim hem anneannem hem babaannemde ikiz var ayrıca amca kızımda da, acaba bende de olur mu çok istiyorum tabi nasip
Eminesahin1 Nevsalin annemin ve babamın tarafında 2 kişide var ayrıca ablamda yeni ikiz doğum yaptı bende ikizlere hamileyim 😀
Kahramankentli Kayınbabam ikiz kaynımın ikizleri var benim babaannem ikiz bide dayılarımın ikizleri var sonuç bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 🥰👍
yagmurrrra Nevsalin benimde tek yumurta ikizi hemde spirali çıkarttığım ay patladı😀 iki taraftada varmış ikizler hiç aklıma gelmezdi