joker35 ben 7 haftalık olucam 1 hafta kahve leke geldi progestan fitil kullanıyorum şimdide sanki sarımsı gb akıntı oluyor fitilden mi anlam veremedim bu arada kahve leke geldiğinde doktora gittim bir sorun yok şükür.
Gulsummldr joker35 kanlı veya kahverengi veya pembe akıntı yoksa diğer akıntılar normal kabul ediliyo genelde. Fitil kullandıktan snra fazlası geri akmışta olabilir. Sorun yok bnce.
Fidankoc joker35 Canim merak etme 8+6 haftaligim hamile kaldigim ilk gunden beri sari akintim war iki kere idrar verdim cok şükür enfeksiyon falanda çıkmadı korkma cnm bişy olmaz insllh🤗
Htcgnl joker35 canım bende progenstan kullanıyorum ama ağız yoluyla alıyorum ben bu aralar benimde akıntım çok altım ıslak gibi hissidiyorum ama normal diye duymuştum istersen doktoruna yaz yada gittiğinde söyle o daha net birşey söyler
Deletedmom0018 joker35 ilacın kalıntısı olabilir sarı dediğiniz. Lekelenme kesildiyse doktora gidin ultrasonla bakar içerde kanama devam etmiyorsa ilacı kestirir ben öyle yapmıştım. Geçmiş olsun
joker35 Fidankoc benim sanki kahve biara sarı oluyo değişik bebek ii bir sorun yk şükürde sormak istedim
CansuCaTurkmen Bende 6 haftalıkken filan 5 dklık bi kanama yaşamıştım doktora gittim hemen progestan ve bi tane de iğne vermişti içerde kanama alanı vardı kanamam durdu ama kahverengi lekelenmem az az kanama alanı geçene kadar devam etti. Ağır şeyler kaldırma çok fazla ani hareketler yapma şu dönemde canım bana bol bol uzan ayaklarını yüksekte tut dinlen demişlerdi sende uygula ☺️