Gule1- Kızlar 33+2deyim canım aşırı yemek yemek istiyor şu an ama böyle olunca sonra hep ödemle geçiriyorum. Böyle bir sürü tatlı tuzlu çekiyor canım ama durmam lazım. Öneri verin acilinden 🌸❌ siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Boncukk123 Gule1- bazen bende şunu bunu yiyim diyorum canım ama ertesi gün tartılınca net 2 kg oynuyo cok çabuk şişiyorım hemen uzak durmaya çalışıyorum bende yersem kotu oluyorum cunku midem de rahatsız oluyo cok
Eflinlina Gule1- gelmezmi ateş basıyor yiyemediğim zaman sinir oluyorum cok zor ya özeliklede tatli manyağıyım😂
Gule1- Eflinlina ben de tatlıcıyım önce tatlıyı yiyorum mesela sonra o beni kesince araya tuzlu atıp tatlıya geçiyorum böyle zamanlarda
Gule1- Boncukk123 ben de öyleyim ya yedikten sonra midem kötü oluyor bi kaç gün şiş geziyorum tartı yükseliyor zaten son haftalardayım kendimi durdurmaya çalışıyorum
Boncukk123 Gule1- son haftalardaysan bunların çabuk bitmesi yakın canım ben daha 14.haftadan gidiyorum dikkat etmem lazım o mide ağrısı yanması vurunca ağlatıyor beni resmen ilac da vermedi doktor
Boncukk123 Gule1- hmm takviye bseyler kullanıyor musun canım belki bişey eksiktir ondan boyle ara ara vuruyordur
rumeysattnc Gule1- benim de canım çok istiyor ama kendimi hafif bir meyve yada fındık ceviz ballı sütle felan frenliyorum ilk hamileliğimde çok yedim çok kilo aldım şuan 31 haftalığım 4.5 5 kilo arası gidip geliyorum