Semaatrkz Kızlar dün dudak içimi çok ısırdım ondan sebep mi bilmiyorum beyazlaşmış deri internette çok fena şeyler yazıyor biliyorum internette en kötüsü yazıyor ama o kadar korktum ki kafama çok takıldı ısırmaktan mı oldu sizce inşallah geçer bi kaç güne 😔😔
Pamuk Semaatrkz Senelerdir yanlışlıkla isiririm.Hala yaşıyorum şükür hayattayım.2 güne geçiyor zaten.
Hayallergercekolsun06 Semaatrkz yıllardır içini dışını dilimi bile ısırdığım oluyor. Beyaz şeyler geçiyor daha ölmedim çok şükür 😀
Semaatrkz Pamuk ben bilerek yapıyorum ama ısırmakta istemiyorum dün taşınma telaşı doğum yaklaşınca korku derken sürekli aynı yeri ısırmışım bembeyaz olmuş bi bakiyim nası geçer dedim bakmaz olaydım😔
NovaVina_ Semaatrkz psikolojik danismanlik alabilirsiniz benim en yakin kiz arkadasim da sizin gibi dudak icinizi yiyordu. Stres kaynakli yuksek ihtimal.
Semaatrkz Pamuk ay gerçekten bu huyumuda nasıl yenicem bilmiyorum kendi kendime internetten teşhis koyup günlerce strese giriyorum çok bunaldım bu ara 🥺
Semaatrkz Pamuk töbe ettim artık bakmamaya gerçekten bende bu beyazlığı araştırdığımda sonu hep kötüye çıkıyor 😒 o yüzden buraya yazmak istedim içime dert oldu çünkü
Semaatrkz Tatunya çok teşekkürler öneriniz için 🙏🏻 Yara gibi değilde sadece beyazlaşmış o biraz korkuttu beni 🥺
Hayalgokce Semaatrkz isirmaktan olmuştur ben bu takıntı yüzünden neler cekiyorum bi bilseniz kizimin boynunda şişlik oldu bn ölüp ölüp diriliyorum inanin cok bunaldim psikolojik destekte aldim psikolog o zamn bana biyerin agridiginda kesinlikle netten arastrmayacaksin sikaytin varsa doktora gideceksin o çözecek demsti
Semaatrkz Hayalgokce sanırım benimde sonum psikolog😒 beynimi susturamıyorum hayır doktora gidiyorum 2 doktora en az aynı sebepten yinede içimi rahatlatamıyorum bebeğim doğduğunda napıcam onu düşünüyorum 🥺 Rabbim şifalar versin inşallah 🌸