Ceyda41 Arkadaşlar kan ilacı kullanan var mı veyahut bu ilac zorunlu mu bana doktorum böyle bir ilaç vermedi fakat arkadaşım kullanmam gerektiğini söyledi bende kansızlık yok sadece folik asit kullanıyorum .
Ysn Ceyda41 cnm gebelikte kullanılması gereken en önemli ilaçlardan 1 tanesi. Kansızlık ciddi degilse 5.ayda basliyolar ama mesela bende vardı 10.haftada solgarin ilacını basladilar
Gulhan2692 Banada yazmıştı gyno ferro sanol diye bi ilaç ama aşırı migde bulantısı yapıyordu bende, doktoruma söyledim değerlerime baktirdim degerlerin iyi bulantı yapiyorsa kullanma dedi. Siz yinede doktorunuza danışın mutlaka ☺
Ceyda41 Gulhan2692 ben kan testi yaptırdığımda kanın iyi dedi bunla ilgili olrak vermemiş olabilir mi ve 10 haftalık hamileyim
Emell Ceyda41 10 hafta çok erken canim. 20. Haftadan önce verilmiyor ciddi bi kansızlık yoksa. 20 de bende yoktu. 28 de tekrar bakcaz hala kullanmiyorum
Ysn Ceyda41 normalse kan değerleri vermeyebilir cnm dediğim gibi 5.ayda başlanıyor normalde değerler düşükse daha erken