Gul_ozcan3001 24+5 teyiz doktorum rossylia multimax vitamin verdi içinde hem folik asit balık yağı ve vitaminler var kırkın çıkana kadar kullanacaksın dedi benim bildiğim folik asit 3 ay kullanılıyo fazlası otizmi tetikliyor diye biliyorum ama hala kullanmaya devam ediyorum zararı olur mu sizce bakar mısınız
Ayseumut Gul_ozcan3001 bizim kullandgmz multivıtamin ıcındede folik asıt var sadece bunlarda dozajı daha az balık yagı butun vıtamınler var butun gebeler kullanıo bi zararı yok
MomsE Gul_ozcan3001 magnimore magnezyum möllers balık yağı gyna ferro sanol demir ilacı devit 3 d vitamini kullanıyorum şuan. Gebelik öncesi ve gebelik sonrası ilk 3 ay solgar folik asit kullanmıştım.
Polenmom Hafiz34 gebelik öncesinde başladım, link olarak mı istiyorsunuz eğer öyleyse biz eczaneden temin ediyoruz sipariş ile geliyor 🌸
Polenmom Pinaargunes ilk etapta ben de onla başlamıştım sonra söylediklerime geçtik hem kilo kaybettiğim hem de yeterli beslenemediğim için 🌸
Arzuanne Folis asit+B12 kullandım ilk aylar sonra Devit-3, Decavit,Ferrum en son Gyno sanol kullanıyordum şimdi hepsi bitti randevu bulursam inşallah gitcem
NovaVina_ Gul_ozcan3001 folik asit depolanmaz vucutta o yuzden de otizm ile alakali oldugunu cok dusunmuyorum. Ha kullanmamak belki otizme etken olabilir sadece.