anonimanne2345 Merhaba kızlar bu zaman kadar özel hastaneye gidiyodum. Detaylı ultrasonumu devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. Bir kadın doğum doktorundan randevu alsam yeterli mi uzun süren bir islem diye biliyorum
skuscu anonimanne2345 Kadın doğuma gidip ordan perinatoloji bölümüne almalısınız. Hastanede direk perinatoloji sistemlerinse gözükmüyormus MHRS vs de direk yüzyüze almanz lazm yada burdakinde öyle siz bi arayın olduğunuz sehrin hastanesini var ise alırsınz
tugbadurmaz34 anonimanne2345 önce kadın doğuma randevu alıyorsunuz sonra sizi o yönlendiriyor gidip sıra alıyorsunuz diğer türlü gitmeden sıra verilmiyor mutlaka yönlendirmesi gerekiyor zaten haftayı da doktor belirliyor bana mesela 21. Haftaya vermiş
Azraa33 anonimanne2345 kadın doğum doktoru ultrasona gönderiyor randevu alıyorsun gün içinde. Sana uygun güne randevu veriyorlar
ozgekader anonimanne2345 Devletten randevu alman zor olabilir çok yoğun oluyo Benim devlet doktorum beni özele yönlendirdi özelden randevu aldım 1690 tl bi ücreti var benim gittiğim hastanede
edasontr ozelde ayrı bi para mı alıyorlar detaylıda neden. devlet yani muane parası verınce bakılmıyormı detaylıya da
skuscu edasontr özelde ayrı alınıyor çünkü 5-6 sayfa rapor veriyor tektek bakıp inceliyorlar devlette en fazla 10-15 dk diyorlar oda genelde ilgisiz oluyormus bende gitme adayıyım ama bugn gidip odanın da kapıduvar halini görünce özele devam dedim.
skuscu edasontr hastaneye göre değişiyoe mesela batmanda ben 1.500 ödicem bebek tek die bu çift ikiz vs ise daha yüksek sanırım . Yoksa normal özel hastane muayenesi her ay gittiğim 480 TL oda indirim uygulanmış hali indirimsiz 600
edasontr skuscu anladımmm cok sagol kzum bakalım bende ozelde yaptırım hersde cok pahalı degilse devlette randevu bıle yok alamıyoruz malesef
skuscu edasontr aynen devlet hastanesine ne zamn burda gittiysem pişmanlık oldu özele gidin imkanınuz var ise en azından rahat rahat bebişinizi görürsünz
Deta anonimanne2345 doğrudan gidemiyorsun canım. Kadın doğum a gidip sistemden kayıt açtırman gerekiyor perinatoloji ye devlete çok zor ama İstanbul dayım 2 haftadır yok randevu olanlar da altta not yazıyor detaylı usg çekimi yoktur die. Gittiğim özel 2000 TL fiyat verdi perinatoloji doktoru çekecek.